به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی ابوالحسنی پیش ازظهر سه شنبه در نشست خبری گفت: استان کرمان در روز شنبه ششم آذرماه جاری میزبان ۱۰ شهید گمنام خواهد بود.
وی افزود: این شهدای بزرگوار در ساعت ۹ و۳۰ صبح شنبه در فرودگاه کرمان مورد استقبال مسئولان قرار خواهند گرفت و از آنجا به سمت حسینیه ثارالله با حضور مردم شهید پرور کرمان مورد استقبال قرار می گیرند.
ابوالحسنی با بیان اینکه مراسم وداع با این شهدای بزرگوار روز شنبه ششم آذرماه بعد از نماز مغرب و عشاء در حسینیه ثارالله کرمان برگزار می شود، گفت: همچنین آیین وداع با شهدا هفتم آذر ماه بعد از نماز مغرب و عشاء برگزار می شود.
وی ادامه داد: هشتم آذرماه مصادف با رحلت پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) در ساعت هشت و ۳۰ دقیقه مراسم تشییع و تدفین این شهدای بزرگوار برگزار می شود.
ابوالحسنی با اشاره به اینکه استان کرمان تاکنون میزبان ۱۹۰ شهید گمنام بوده است، اظهار کرد: سه شهید در ماهان، سه شهید در زهکلوت شهرستان رودبار جنوب، دو شهید در اندوهجرد و دو شهید در شهر نگار دفن خواهند شد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمان تصریح کرد: با تدفین این شهدا تعداد شهدای گمنام استان کرمان به ۲۰۰ نفر می رسد که در ۶۱ نقطه دفن شده اند.
نظر شما