به گزارش خبرگزاري مهر، در ويژه برنامه "جلوه هاي معرفت" كه پخش آن همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس آغاز مي شود و يك هفته ادامه مي يابد، ميهمانان برنامه كه از فرماندهان ارشد سپاه هستند به بيان خاطراتي از جنگ مي پردازند و بخشي از زواياي دفاع مقدس و سلحشوري هاي رزمندگان اسلام را بيان مي كنند. توليد و پخش نماهنگ و وله هاي تصويري به مناسبت اين هفته ديگر بخش هاي اين برنامه است.
شبكه پنج سيما در كنار اين برنامه در نظر دارد به مناسبت فرارسيدن ماه مبارك رمضان اقدام به پخش مجموعه برنامه "جشن رمضان" كند. اين برنامه به منظور تقويت حس عرفاني بينندگان روزه دار و تذكر برخي مسائل اعتقادي و مذهبي توليد مي شود. رسيدگي به ايتام و تلاش براي تامين مسكن مستمندان موضوع هاي محوري اين برنامه را به خود اختصاص مي دهد.
"جشن رمضان" با حضور تعدادي از هنرمندان، ورزشكاران و ساير اقشار مردم اجرا مي شود و توليدكنندگان برنامه براي حضور بيشتر مردم در برنامه آن را در سالن ميلاد نمايشگاه بين المللي تهران اجرا مي كنند. تهيه كننده اين برنامه فريد نيكخواه است كه هر شب به مدت 90 دقيقه از ابتداي ماه مبارك رمضان به صورت زنده پخش مي شود.
پخش دو برنامه "جلوههاي معرفت" و "جشن رمضان" به مناسبت فرارسيدن هفته دفاع مقدس و آغاز ماه مبارك رمضان از امروز جمعه از شبكه پنج سيما آغاز ميشود.
کد خبر 383351
نظر شما