پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۶ آذر ۱۳۹۵، ۱۵:۰۲

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر اردبیل:

بالگرد هوایی امداد در اردبیل مستقر شد

بالگرد هوایی امداد در اردبیل مستقر شد

اردبیل - مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان اردبیل از استقرار بالگرد هوایی امداد در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جمعیت هلال‌احمر استان اردبیل، بهرام غیبی بعدازظهر شنبه در جلسه شورای معاونان هلال‌احمر با اعلام این خبر افزود:بالگرد امداد از آذرماه امسال در اردبیل به مدت ۱۵ روز در ماه در اردبیل مستقر شده است.

وی با اشاره به محل استقرار بالگرد هوایی تصریح کرد: این بالگرد در محل پد بالگرد ساختمان معاونت امداد و نجات واقع در شهرک سینا مستقر می‌شود.

غیبی با بیان اینکه این بالگرد برای امدادرسانی به هم‌وطنان در حوادث مختلف در استان مستقر می‌شود، اضافه کرد: استقرار این بالگرد نیازمند هماهنگی‌های لازم بود که با برنامه‌ریزی‌های انجام شده توانستیم موانع استقرار را رفع کنیم.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان متذکر شد: وقوع حوادث طبیعی و غیرطبیعی غیرقابل اجتناب است و ایجاب می‌کند دستگاه‌های خدمت رسان خود را برای امدادرسانی مطلوب و به موقع برای هم‌وطنان آماده کنند.

کد خبر 3834484

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha