پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۳۰

فرمانده پلیس‌راه استان خراسان رضوی خبرداد:

ممنوعیت تردد در محور قدیم نیشابور به مشهد از صبح یکشنبه

ممنوعیت تردد در محور قدیم نیشابور به مشهد از صبح یکشنبه

مشهد ـ فرمانده پلیس‌راه استان خراسان رضوی گفت: تردد هرگونه وسیله نقلیه از قبیل، خودروی سواری، موتورسیکلت و کامیون در محور قدیم نیشابور به مشهد از ساعت شش صبح یکشنبه ممنوع است.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ هادی امیدوار ظهر شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: تردد هرگونه وسیله نقلیه از قبیل خودروی سواری، موتورسیکلت و کامیون در محور قدیم نیشابور به مشهد از ساعت شش صبح یکشنبه ممنوع بوده و پیش‌بینی می‌شود که تا ساعت چهارده روز چهارشنبه ۱۰ آذرماه جاری این محدودیت ادامه داشته باشد.

وی افزود: مسیر ملک‌آباد از عصر چهارشنبه یک‌طرفه شده و وسایل نقلیه تنها امکان خروج از این جاده را دارند.

فرمانده پلیس‌راه استان خراسان رضوی در خصوص مسیر جایگزین این محدودیت‌ها، تصریح کرد: تردد در آزادراه شهید شوشتری برای خودروها امکان‌پذیر است.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه پایانه امام رضا (ع) ۷۰ درصد از میزان جابجایی مسافران را به خود اختصاص داده، پایانه معراج به سمت محور قوچان و پایانه راه ابریشم به سمت سرخس نیز برای آنکه پایانه امام رضا(ع) با مشکلی مواجه نشود، در نظر گرفته‌شده و زائران را جابه‌جا می‌کنند.

سرهنگ امیدوار بیان کرد: به دلیل آنکه بیشتر زائران پیش از غروب آفتاب چهارشنبه، ۱۰ آذر قصد خروج از مشهد رادارند، وقوع تصادف به‌صورت زنجیری در مسیرهای خروجی مشهد پیش‌بینی می‌شود و به‌منظور جلوگیری ازاین‌دست حوادث، خودروهای پلیس، کاروان خودروهای سواری را در صف‌هایی به طول دو کیلومتر تا انتهای مسیر همراهی می‌کنند و به همین منظور در هر دو و نیم کیلومتر یک خودرو پلیس در نظر گرفته‌شده است.

وی بابیان اینکه این محدودیت‌ها به‌منظور ایمنی هرچه بیشتر زائران در نظر گرفته‌شده است، افزود: در روزهای عادی شاهد هزار و پانصد دستگاه اتوبوس در خروجی‌های مشهد هستیم که پیش‌بینی می‌شود این تعداد در روزهای پایانی ماه صفر به بیش از پنج هزار دستگاه افزایش یابد.

فرمانده پلیس‌راه استان خراسان رضوی تصریح کرد: در سال‌های گذشته با مشکل توقف خودروهای سواری و حمل‌ونقل عمومی در محل ابتدای جاده ملک‌آباد به‌منظور سوخت‌گیری روبرو بودیم؛ ازاین‌رو از زائران و مسافران تقاضا می‌شود قبل از خروج از شهر مشهد پیش‌بینی سوخت خودرو خود را کرده تا از ایجاد هرگونه ترافیک در مسیرهای خروجی مشهد جلوگیری شود.

کد خبر 3834629

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha