پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۰۷

استاندار مرکزی:

دستگاه های خدمات رسان در پرداخت بدهی باواحدهای آموزشی همکاری کنند

دستگاه های خدمات رسان در پرداخت بدهی باواحدهای آموزشی همکاری کنند

اراک- استاندار مرکزی گفت: دستگاه های خدمات رسان با مدارس و واحدهای آموزشی در سطح استان نهایت همکاری را داشته باشند و آب، برق و گاز هیچ مدرسه ای به سبب بدهی آن واحد آموزشی، نباید قطع شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود زمانی قمی پیش از ظهر یکشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان مرکزی در اراک اظهار داشت: انتظار می رود دستگاه های خدمات رسان در استان با مدارس و مراکز آموزش و پرورش نهایت همکاری را داشته باشند چرا که در روند فعالیت حوزه علم و دانش و آموزش و پرورش به عنوان یک عرصه مهم، هیچگونه خللی نباید وارد شود.

وی افزود: باید راهکار مناسبی از سوی آموزش و پرورش استان، برای حل مشکل بدهی معوق مراکز آموزشی و مدارس به دستگاه های خدمات رسان اندیشیده شود و از سوی دیگر تعامل لازم میان آموزش و پرورش و دستگاه های خدمات رسان برای تداوم خدمات رسانی دستگاه و جلوگیری از قطح خدمات صورت پذیرد.

در این جلسه شهریار فولادوند، مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز گفت: دانایی از جمله مولفه های مهم توسعه پایدار و در این رابطه همه جانبه است و مقام معظم رهبری نیز تمام دستگاه ها را موظف و مکلف در ارتقای سطح سواد در جامعه دانسته اند.

وی افزود: طی سال گذشته در اجرای طرح شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل، ۱۱۰هزار کودک در استان شناسایی شدند و اقدامات لازم برای بهره مندی این کودکان از تحصیل و سواد مهیا شد.

فولادوند خاطرنشان ساخت: همچنین شناسایی کودکان بازمانده از ادامه تحصیل و ترک تحصیل کننده نیز در دستور کار قرار دارد تا بتوانیم در راستای افزایش سطح سواد و ریشه کنی یس سوادی در جامعه قدم برداریم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی تصریح کرد: هم اکنون رویکرد علم آموزی در آموزش و پرورش کشور، تنها یادگیری است در حالی که رویکرد پژوهش محور باید جایگزین آن شود و این اقدام در حقیقت گام برداشتن در راستای تحقق سند تحول اموزش و پرورش کشور است.

کد خبر 3835357

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha