پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۸ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۲

در روز رحلت پیامبر اسلام؛

استان بوشهر غرق در عزا و ماتم شد/ حرکت دسته‌های عزاداری

استان بوشهر غرق در عزا و ماتم شد/ حرکت دسته‌های عزاداری

بوشهر - در سالروز رحلت رسول خدا حضرت محمد مصطفی(ص) و شهادت حضرت امام حسن مجتبی(ع) نقاط مختلف استان بوشهر صحنه برگزاری مراسم عزاداری و سوگواری بود و حرکت دسته‌جات عزاداری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم عزاداری به مناسبت رحلت رسول خدا حضرت محمد مصطفی(ص) و شهادت حضرت امام حسن مجتبی(ع) با حضور عاشقان اهل بیت در نقاط مختلف استان بوشهر برگزار شد.

حرکت دسته‌جات عزادار

رئیس شورای هیئات مذهبی شهرستان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری برگزاری مراسم حرکت دسته‌جات عزاداری اظهار داشت: صبح امروز مردم عزادار بوشهر از بسیج مرکزی تا مصلای جمعه بوشهر برنامه حرمت دسته‌جات را برگزار کردند.

سید ناصر فاطمی اضافه کرد: هیئت‌های مذهبی شهرستان بوشهر، بسیجیان و مردم ولایتمدار به همراه سینه زنی، زنجیر زنی، دعای زیارت ازبعید را قرائت کردند.

وی با اشاره به اقامه نماز جماعت ظهر و عصر به امامت آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر، افزود: ایستگاه‌های صلواتی نیز در طول این مسیر برپا شده بود.

به گزارش خبرنگار مهر، علاوه بر مرکز استان، جای جای استان بوشهر در غم جانسوز رحلت نبی مکرم اسلام (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) سیاه‌پوش شده و مردم به برگزاری برنامه‌های عزاداری پرداختند.

مراسم قرائت زیارت از بعید امروز به مناسبت رحلت نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) در نقاط مختلف استان بوشهر برگزار شد.

رئیس شورای هیئات مذهبی شهرستان بوشهر گفت: روز ۳۰ صفر نیز مراسم شهادت امام رضا(ع) از میدان امام خمینی(ره) تا حسینه عاشقان ثارالله برگزار می‌شود.

برگزاری ۵۰۰ برنامه محوری

مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر با اشاره به اعزام ۵۱۰ مبلغ و مبلغه در ایام دهه آخر صفر در سطح نقاط مختلف استان تصریح کرد: از این تعداد ۷۰ نفر روحانی اعزامی خارج از استان و مابقی روحانیون مستقر و بومی برتر استان هستند.

حجت الاسلام عبدالرضا سروستانی ادامه داد: از این تعداد ۱۲۰ نفر مبلغه و ۲۹۰ نفر مبلغ هستند که در این ایام به تبیین معارف ارزشمند اهل بیت (ع) و فلسفه عاشورا و قیام امام حسین (ع) و دهه آخر صفر خواهند پرداخت.

وی اظهار داشت: امسال در مراکز شهرستان ها و همچنین در مرکز استان ویژه برنامه های مهمی در سطح هیئت‌های مذهبی برگزار می‌شوند که در این راستا در ۵۰۰ مسجد محوری استان برنامه‌های عزاداری و حرکت دسته جات عزاداری در این مناسبت ها انجام خواهد شد.

کد خبر 3836053

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha