به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد کاروند ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات عمرانی انجام شده در امامزاده های استان همدان، اظهار داشت: یکی از امامزاده های مهم در استان و به خصوص شهرستان بهار امامزاده «علمدار(ع)» است.
وی افزود: طی چند سال اخیر ۵ میلیارد ریال برای انجام امور عمرانی امامزاده «عملدار(ع)» هزینه شده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان با بیان اینکه بقاع متبرکه امامزادگان هر کدام می توانند قطب فرهنگی دَر هر روستا باشند، ادامه داد: امامزادگان در واقع همگی انتصاب به اهل بیت(ع) دارند و بیانگر فرهنگ تشیع هستند.
وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی، ادامه داد: امامزادگان بهترین دستگاه فرهنگی در جامعه هستند.
حجت الاسلام کاروند در ادامه به وقف وقف اشاره کرد و با بیان اینکه تاکنون سه وقف جدید در هفته وقف ایجاد شده است، ادامه داد: دو مورد از موقوفات جدید در شهرستان نهاوند و یک مورد در شهرستان همدان بوده است.
حجت الاسلام محمد کاروند با بیان اینکه همزمان با هفته وقف اکیپ های پزشکی به روستا های محروم مراجعه کرده و اقدام به ویزیت بیماران نیازمند می کنند، اظهار کرد: در طول سال نیز اکیپ های پزشکی برای ویزیت بیماران به روستا های محروم مراجعه می کنند.
وی با اشاره به اینکه امسال در هفته وقف ۴ اکیپ پزشکی به روستا ها اعزام می شوند، ادامه داد: هزینه های لازم از محل موقوفاتی با نیت درمان و سلامت تامین می شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان با اشاره به اینکه پزشکان اعزامی علاوه بر ویزیت بیماران به صورت رایگان دارو توزیع می کنند، افزود: هر ساله از محل موقوفاتی با نیت سلامت و درمان، خدماتی به مناطق محروم مطابق با نیت واقف ارائه می شود.
وی به طرح مهر تندرستی اشاره کرد و افزود: طرح ملی «مهر تندرستی» با هدف اجرای صحیح و امینانه نیات واقفین در موضوعاتی از جمله دارو و درمان و مراکز درمانی و پزشکی، بارویکرد شفاف سازی و اطلاع رسانی از آثار و برکات وقف برگزار می شود.
وی افزود: وقف سنت حسنه ای است که در طول تاریخ انسان ها با نوع دوستی و احسان نسبت به سایرین توانستند گره ای از مشکلات همدیگر بگشایند.
نظر شما