پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۷

هشدار برای سیلاب؛

بارش باران همراه با رعد و برق و تندباد در بوشهر/ دما کاهش می‌یابد

بارش باران همراه با رعد و برق و تندباد در بوشهر/ دما کاهش می‌یابد

بوشهر-کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر از احتمال بروز سیلاب در استان خبر داد و گفت: از ظهر جمعه تا بامداد شنبه وقوع رگبار باران، رعد و برق و وزش تندباد لحظه‌ای در استان پیش‌بینی می‌شود.

پیام مساعدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان دهنده ورود سامانه ناپایدار جوی از قسمت‌های شمالی به استان است که پیش بینی می‌شود به تدریج سرعت وزش باد با مولفه جنوبی در سواحل شمالی و مرکزی استان افزایش یابد.

وی اضافه کرد: به سبب فعالیت این سامانه خلیج فارس مواج و متلاطم می‌شود و همچنین طی ۴۸ ساعت آینده، خصوصا از بعد از ظهر جمعه تا بامداد شنبه وقوع رگبار باران، رعد و برق و وزش تندباد لحظه‌ای در نیمه شمالی استان پیش‌بینی می‌شود.

کارشناس هواشناسی استان بوشهر در ادامه با اشاره به نفوذ امواج ناپایدار جوی به استان، بیان کرد: بارش‌های پراکنده باران گاهی همراه با رعد و برق و وزش تند باد لحظه‌ای عمدتاً در نواحی شمالی و مرکزی استان طی ۴۸ ساعت آینده تدوام می‌یابد.

وی خاطرنشان کرد: با تقویت این سامانه بارشی طی ظهر جمعه تا اوایل وقت شنبه نسبت به آبگرفتگی معابر عمومی در بخش‌های شمالی و تا حدودی نواحی مرکزی استان هشدار داده می‌شود.

مساعدی تصریح کرد: به‌سبب رگبارهای شدید باران در استان‌های خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد و همچنین غرب استان فارس طی ۴۸ ساعت آینده، نسبت به سیلابی شدن مسیل‌ها در حوزه‌های آبریز مناطق شمالی و مرکزی استان هشدار داده می‌شود.

وی ادامه داد: از بعد از ظهر امروز پنجشنبه تا اواخر وقت جمعه به سبب وزش باد جنوب شرقی سواحل شمالی و مرکزی استان مواج و متلاطم است.

کارشناس هواشناسی استان بوشهر افزود: از انتهای وقت جمعه و طی روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده به سبب وزش باد شمال غربی خلیج فارس کاملا مواج و طوفانی است.

وی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود با خروج سامانه طی هفته آینده و وزش باد شمال غربی، به تدریج دمای هوا بین سه تا هفت درجه سلسیوس کاسته شود.

مساعدی در ارتباط با وضعیت جوی و دریایی استان نیز گفت: آسمان استان قسمتی ابری تا تمام ابری همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود و در برخی نقاط خصوصا نیمه شمالی استان همراه با بارش پراکنده باران و گاهی رعد و برق خواهد بود. 

وی اظهار داشت: جهت باد جنوب شرقی تا جنوب غربی با سرعت ۱۲ تا ۳۶ کیلومتر در ساعت و از امشب در قسمت‌های شمالی و مرکزی استان ۱۴ تا ۴۲ کیلومتر در ساعت است و ارتفاع موج دریا در سواحل شمالی و مرکزی استان ۶۰ تا ۱۲۰ سانتیمتر و از امشب ۹۰ تا ۱۸۰ سانتیمتر و در سواحل جنوبی استان ۳۰ تا ۹۰ سانتیمتر خواهد بود.

کارشناس هواشناسی استان بوشهر ادامه داد: فردا زمان جز اول دریا ساعت چهار و ۲۶ دقیقه بامداد، مد اول ساعت ۱۰ و ۳۲ دقیقه، جزر دوم ساعت ۱۴ و ۵۳ دقیقه و مد دوم در ساعت ۲۱ و ۲۴ دقیقه خواهد بود.

کد خبر 3837912

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha