به گزارش خبرنگار مهر، جلسه چگونگی بکارگیری خانواده ایثارگران در کارگاه های مشمول قانون کار با حضور داود یاوری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه، حجت الاسلام عسگری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، نماینده کاریابی های استان، روابط عمومی و کارشناسان مرتبط حوزه اشتغال در هردو دستگاه مرتبط برگزار شد.
داود یاوری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در این جلسه گفت: همه ما مدیون ایثارگران و خانواده شهداء هستیم.
وی افزود:عزیزان شاهد ما روزی که برای دفاع از ملت و نظام رهسپار شدند حتی یک لحظه به خود، خانواده و فرزندانشان فکر نکردند و آنچه که برای آن ها مهم به شمار می رفت نظام جمهوری اسلامی، شرف، ناموس و غیرتشان بود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه تاکید کرد: امروز این ما هستیم که در سایه آرامشی که آن عزیزان برایمان فراهم کردند در قبال فرزندان و خانواده هایشان وظایفی داریم که باید انجام شود.
یاوری افزود: اشتغال خانواده شهدا و ایثارگران و رزمندگان در جامعه دغدغه همه مسئولین نظام است که باید به نحو مقتضی و با هماهنگی و همراهی دستگاه های اجرایی ذیربط مرتفع شود.
وی گفت: ما خوشحال هستیم و افتخار می کنیم که برای بتوانیم خدمتی به خانواده معظم شهداء، ایثارگران و رزمندگان ارائه نماییم
حجت الاسلام عسگری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه نیز در ادامه جلسه اظهار داشت: استان کرمانشاه در دوران هشت سال دفاع مقدس ۹ هزار و ۸۰۰ شهید، بیش از ۲۰ هزار جانباز و یک هزار و ۷۰۰ آزاده را تقدیم انقلاب کرده است.
وی افزود: قطعاً خدمات رسانی و بحث اشتغال افراد خانواده آنان گاهی با مشکلاتی همراه است و ما امیدوارم بزودی این مسائل حل شود، چراکه همه ما مدیون این خانواده ها و شهدای آنها هستیم.
عسگری در ادامه گفت: قطعا به تنهایی نمی توانیم تمامی مشکلات را مرتفع سازیم به همین دلیل هم نیازمند همراهی و همکاری سازمان های مرتبط بوده و تفاهم نامه هایی نیز در همین زمینه منعقد کرده و خواستار اجرایی شدن آن تفاهم نامه ها هستیم.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان با اشاره به ماده ۲۹ و ۳۰ و ۳۱ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران ادامه داد: به منظور تشویق کارفرمایان کارگاهها به جذب مشمولان موضوع ماده (۲۹) این قانون، دولت موظف است کارفرمایانی را که با هماهنگی بنیاد پس از اخذ تعهدات لازم و انعقاد قراردادی که ما بین تعهدات طرفین باشد اقدام به جذب نیرو در راستای تأمین نیروی انسانی مورد نیاز خود می کند، مشمول تخفیفات و تسهیلاتی از قبیل پرداخت حق بیمه سهم کارفرما توسط بنیاد، کاهش مالیات کارفرمایان این گونه کارگاهها برای مدت ۵ سال کرده و برای آنان در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: کارفرمایانی که اقدام به جذب و استخدام افراد موضوع ماده (۲۹) این قانون حداقل به مدت ۵ سال می کنند تا مدت ۱۸ ماه از ۷۵ درصد یارانه حداقل حقوق و دستمزد، موضوع ماده (۴۲) قانون کار بر حسب نوع شغلی که در اختیار آنان قرار خواهد گرفت بهرهمند میشوند.
عسگری در خاتمه با اشاره به تفاهم نامه سه جانبه با اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی و انجمن صنفی دفاتر مشاوره و کاریابی های غیر دولتی استان گفت: در صورتیکه ایثارگران جویای کار توسط کاریابی ها به کارفرمایان معرفی و بکار گمارده شوند بنیاد شهید به ازا هر به کار گماری مبلغ ۴۵۰۰۰۰۰ ریال با شرایط مندرج در تفاهم نامه به کاریابی ها اختصاص خواهد داد.
لازم به ذکر است، این جلسه که در دفتر مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی تشکیل شد، پیشنهاداتی توسط کارشناسان ازجمله انعقاد تفاهم نامه چند جانبه در خصوص آموزش مهارت ها و بکارگیری افراد خانواده جویای کارایثارگران مطرح و مورد و بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
نظر شما