پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۲ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۴۱

گازگرفتگی جان زن و شوهر جوان سنندجی را گرفت

گازگرفتگی جان زن و شوهر جوان سنندجی را گرفت

سنندج – گازگرفتگی در یک منزل مسکونی، جان زن و شوهر جوان سنندجی را گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه روز گذشته یک مورد گاز گرفتگی در یک منزل مسکونی واقع در بلوار کردستان شهر سنندج، جان زن و شوهر جوان را گرفت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: متاسفانه در این حادثه نشت گاز باعث شد تا زن و مرد جوان کشته شوند.

هومن قصری بیان کرد: این حادثه بعد از ظهر روز پنج شنبه روی داد و علیرغم حضور نیروهای اورژانس متاسفانه زن و شوهر جوان دچار خفگی شده بودند.

وی عنوان کرد: دو فرد کشته شده به دلیل خفگی با گاز، ۲۶ و ۲۷ سال سن داشتند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به وقوع یک مورد دیگر گازگرفتگی در سنندج در روز پنج شنبه، عنوان کرد: در مورد دوم و با توجه به انتقال فرد مسموم شده به بیمارستان، وی نجات پیدا کرد.

طی چند روز اخیر و با توجه به سردشدن هوا و همچنین آغاز بارش برف و باران در کردستان وقوع پدیده های گارگرفتگی در کردستان افزایش پیدا کرده است.

هر ساله چندین نفر در کردستان به دلیل بی توجهی به نشت گاز طبیعی در مناطق شهری و روستایی این استان جان خود را از دست می دهند.

چند روز قبل نیز انفجار گاز در یک منزل مسکونی در شهر سنندج باعث خسارت مالی زیاد و همچنین مصدومین سه نفر شده بود.

کد خبر 3838391

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha