پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ آذر ۱۳۹۵، ۲۰:۵۷

مدیرعامل سازمان آتش نشانی بیرجند:

آتش سوزی منزل مسکونی در بیرجند/ دو نفر مصدوم شدند

آتش سوزی منزل مسکونی در بیرجند/ دو نفر مصدوم شدند

بیرجند- مدیرعامل سازمان آتش نشانی بیرجند از آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان کارگران بیرجند خبر داد و گفت: در این حادثه دو نفر مصدوم شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، موسی میرزائی در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: این حادثه در ساعت ۱۷ و ۲۲ دقیقه به آتش نشانی اعلام شد.

وی با اشاره به اعزام شش آتش نشان از ایستگاه‌های شماره یک، دو و شش آتش نشانی بیرجند اظهارکرد: به علت گستردگی حادثه پنج دستگاه خودرو آتش نشانی در محل حادثه حاضر شدند.

وی با بیان اینکه این حادثه به علت بی احتیاطی صاحب خانه در پر کردن پیک نیک بوده است، گفت: بر اثر شدت انفجار این منزل مسکونی تخریب شد.

وی ادامه داد: در این حادثه یک نوجوان ۱۲ ساله دچار سوختگی شد که بیمارستان امام رضا (ع) منتقل شده است.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی بیرجند عنوان کرد: همچنین یکی از ماموران آتش نشانی نیز در این حادثه دچار مصدومیت شده است.

وی با بیان اینکه شارژ غیر اصولی سیلندرهای گاز در خیابان‌های ۱۷ شهریور و شهدا نیز گزارش شده است، گفت: توصیه و تذکر می‌دهیم که در منازل مسکونی انجام این عمل خلاف قانون است.

میرزائی گفت: در صورتی که این اقدام از سوی مالکان ادامه داشته باشد سازمان آتش نشانی به عنوان متولی ایمنی شهر بیرجند در مراجع قضائی طرح دعوی خواهد کرد تا با متخلفان از طریق مراجع قضائی برخورد شود.

کد خبر 3838713

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha