به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري نينا(خبرگزاري عراق) دولت عراق از سازمان ملل متحد درخواست كرد تا نشست آتي كشورهاي همسايه در بغداد برگزار شود.
آخرين نشست كشورهاي همسايه عراق كه نهمين نشست آنها بود، 17 و 18 تيرماه در تهران برگزار شد كه مصر و بحرين نيز به عنوان ناظر در آن شركت كردند.
اين نشست كه در سطح وزيران امور خارجه برگزار شد، با صدور بيانيه اي با تاكيد بر ضرورت حمايت از روند سياسي، دولت جديد، كنترل كامل مرزها و جلوگيري از ورود تروريستها ، انتقال كليه مسئوليت ها و اداره امور به عراقي ها، ضرورت حمايت بيشتر جامعه بين المللي از عراق و حمايت از طرح آشتي ملي نوري المالكي به كار خود پايان داد.
عمرو موسي دبيركل اتحاديه عرب، اكمل الدين احسان اوغلو دبيركل سازمان كنفرانس اسلامي و اخضر ابراهيمي نماينده كوفي عنان دبيركل سازمان ملل متحد در عراق از جمله شركت كنندگان در اين اجلاس بودند.
كشورهاي همسايه عراق در حاشيه برگزاري اجلاس ساليانه مجمع عمومي سازمان ملل متحد كه در نيويورك برگزار شد،گردهم آمدند و درباره تحولات همسايه خود و راههاي حمايت بيشتر از اين كشور به بحث وتبادل نظر پرداختند.
عراق خواستار برگزاري نشست كشورهاي همسايه در بغداد شد.
نظر شما