پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۴۹

فرماندار درمیان:

۸۰ درصد مردم شهرستان درمیان عشایر و مرزنشین هستند

۸۰ درصد مردم شهرستان درمیان عشایر و مرزنشین هستند

بیرجند- فرماندار درمیان گفت: حدود ۸۰ درصد از مردم شهرستان درمیان عشایر و مرزنشین هستند که توجه به اشتغال و معیشت آن ها تاثیر بسزایی در تامین امنیت مرزها خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد بشیری زاده بعد از ظهر یکشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان درمیان اظهار کرد: در طول دولت یازدهم خدمات زیادی در سطح شهرستان انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه گازرسانی به چهار شهر درمیان در حال انجام است، بیان کرد: تاکنون گاز رسانی به دو شهر انجام شده است.

به گفته وی در سال جاری بالغ بر ۶۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در این زمینه هزینه شده است.

فرماندار درمیان با بیان اینکه کارخانه سیمان باقران، سد رزه و  بازارچه گلورده سه پروژه مهم شهرستان بوده که باید مشکلات آن حل شود، عنوان داشت: بعد از ۱۱ سال با حضور استاندار شاهد راه اندازی کارخانه سیمان باقران تا پایان سال جاری خواهیم بود.

۹۹ درصد تجار درمیان به بازارچه ماهیرود پناه برده اند

بشیری زاده با اشاره به بسته شدن بازارچه مرزی این شهرستان، گفت: در حال حاضر بیشتر تجار شهرستان به بازارچه میل ۷۸ پناه برداند و آن را اداره می کنند.

وی اضافه کرد: حدود ۹۹  درصد از تجار درمیان در مرز میل ۷۸مشغول بکار شده اند که امیدواریم با فعال شدن بازارچه مرزی شهرستان به شهر خود بازگردند.

فرماندار درمیان با بیان اینکه امسال در چهار شهر این شهرستان اقدامات بسیار مناسبی در بخش راه ها انجام شده است، بیان داشت:  انتظار داریم برای اتمام آسفالت معابر در این شهرها به هر کدام یک هزار تن قیر رایگان اختصاص یابد.

بشیری زاده اضافه کرد: در سال گذشته نیز ۲۳ روستای این شهرستان از محل قیرهای رایگان آسفالت شده اند که نیاز است امسال نیز در این زمینه کمک بیشتری به شهرستان شود.

وی بیان داشت: حدود ۸۰ درصد از مردم شهرستان درمیان عشایر و مرزنشین هستند که توجه به اشتغال و معیشت آن ها تاثیر بسزایی در تامین امنیت مرزها خواهد داشت.

کمبود پرسنل در بیمارستان اسدیه

امام جمعه اهل سنت اسدیه نیز در این جلسه، کمبود پرسنل در بیمارستان اسدیه را یکی از مهمترین مشکلات شهرستان عنوان کرد و گفت: این بیمارستان تنها متعلق به شهر اسدیه نیست و برای تمام مردم شهرستان است از این رو باید برای تامین نیروی مورد نیاز آن کاری انجام شود.

مولوی سید احمد عبداللهی با بیان اینکه همچنین در حال حاضر ۸۵ هکتار از اراضی اسدیه بین راه و شهرسازی و بنیاد مستضعفان مشاع است، بیان داشت: اگر این مشکل برطرف شود بسیاری از مشکلات مردم حل خواهد شد.

وی همچنین به اختصاص سهیمه سوخت مرزنشینی اشاره کرد و افزود: تمامی مردم بخش مرکزی و حتی نیمی از ساکنین شهر گزیک از این سهیمه سوخت محروم شده اند که این جای سوال دارد.

کد خبر 3840665

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha