به گزارش خبرگزاري "مهر"، سردارسرتيپ پاسدار مصطفي محمد نجار در مراسم افتتاح اين پروژه اظهار داشت : با بهره برداري از سيستم هشدار دهنده پدافند ليزري كه مراحل تحقيق، طراحي و ساخت آن در دانشگاه صنعتي مالك اشتر انجام شده است، توانمندي دفاعي نيروهاي مسلح بويژه در نبرد نامتقارن به نحو چشمگيري افزايش مي يابد.
وزير دفاع، توسعه فناوري هاي پيشرفته با كاربرد دفاعي بر اساس الگوي مدرن، كارآمد و بومي متناسب با الزامات ملي و منطقه اي را از راهبردهاي اصلي وزارت دفاع برشمرد و تاكيد كرد سلاحي كه امروز شاهد افتتاح آن هستيم در همين چارچوب و با رويكرد پژوهش خلاقانه و اصيل در دانشگاه صنعتي مالك اشتر طراحي و ساخته شد.
سردار نجار موفقيت هاي چشمگير و خيره كننده صنايع دفاعي در طراحي و توليد تجهيزات و امكانات دفاعي را كه نمونه هايي از آن در رزمايسش هاي اخير سپاه و ارتش با موفقيت به بهره برداري رسيد، حاصل تجربيات گرانسنگ دفاع مقدس دانست و افزود: اقتدار امروز حاصل حماسه آفريني، تلاش علمي و عملي و ابتكار و خلاقيت پيشتازان عرصه هاي ايثار، علم و سازندگي است.
وزير دفاع در تشريح پروژه افتتاح شده اظهار داشت اساتيد و محققان دانشگاه صنعتي مالك اشتر وزارت دفاع با بومي سازي دانش و فناوري بسيار پيشرفته سيستم هشدار دهنده ليزري سامانه پدافندي كشور را قادر خواهند ساخت انواع موشك، بمب و گلوله هاي هدايت شونده ليزري را منحرف نمايند.
سردار نجار تاكيد كرد، امروز صنايع دفاعي به عنوان مظهر اقتدار ملي از چنان صلابت، رشد و بالندگي برخوردار شده است كه قادراست كليه نيازمندي هاي نيروهاي مسلح را به فناوري و تجهيزات پيشرفته تامين نمايند.
وزير دفاع افزود: امروز دانشگاه صنعتي مالك اشتر با الهام از تدابير و رهنمودهاي فرماندهي معظم كل قوا به عنوان مغز متفكر و پشتوانه بزرگ علمي، پژوهشي صنايع دفاعي و از پيشتازان توسعه علمي و صنعتي كَشور است.
وزير دفاع در پايان با بيان اينكه اقتدار دفاعي كشور ناشي از اقتدار علمي است بر حمايت همه جانبه از تحقيقات، توسعه همكاري با مراكز دانشگاهي، جذب نخبگان علمي، توسعه كاربرد فناوري هاي نرم تاكيد كرد.
نظر شما