به گزارش خبرنگار دانشگاهي مهر، كار ساخت مجتمع دانشگاهي پيامبر اعظم (ص) در دانشگاه آزاد اسلامي تهران مركز با مساحت 18 هزار و 800 متر مربع فضاي دانشگاهي و 10 هزار و 500 متر مربع محوطه سازي از ابتداي شهريور سال 83 در منطقه شهرك قدس تهران آغاز و صبح امروز با حضور رئيس دانشگاه آزاد اسلامي به بهره برداري رسيد.
دو ساختمان آموزشي با وسعت هر كدام هفت هزار متر مربع ، سلف سرويس با وسعت دو هزار و 400 هزار متر مربع، استخر و سونا با وسعت هزار و 600 متر مربع و سوله ورزشي با وسعت چهار هزار و 500 متر مربع از طرح هاي عمراني مجتمع دانشگاهي دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران مركز است كه به بهره برداري رسيد.
به گزارش مهر، دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران مركز با 35 هزار دانشجو در 144 رشته و گرايش تحصيلي در شاخه هاي علوم پايه، فني و مهندسي، علوم انساني و هنر در مقاطع كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري و 895 عضو هيات علمي بزرگترين واحد دانشگاهي دانشگاه آزاد اسلامي است.
نظر شما