پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۷ آذر ۱۳۹۵، ۱۰:۴۷

با هدف مقابله با شیوع آنفولانزای پرندگان؛

صدور پروانه شکار پرندگان وحشی در اردبیل ممنوع شد

صدور پروانه شکار پرندگان وحشی در اردبیل ممنوع شد

اردبیل - با هدف مقابله با شیوع آنفولانزای فوق حاد پرندگان صدور پروانه شکار پرندگان وحشی در اردبیل تا اطلاع ثانوی ممنوع شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از محیط‌زیست اردبیل، اداره کل حفاظت از محیط‌زیست استان اردبیل با صدور اطلاعیه‌ای از ممنوعیت شکار پرندگان خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است: «به اطلاع کلیه همشهریان و شکارچیان محترم سطح استان می­رساند، به دلیل اعلام سازمان دامپزشکی کشور و در راستای حفظ سلامت عمومی در مقابل بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان، صدور پروانه شکار هرگونه پرنده وحشی شامل آبزی و خشک زی ممنوع بوده و از دارندگان پروانه شکار پرندگان نیز تقاضا می­شود تا اطلاع ثانوی از شکار هرگونه پرنده وحشی (آبزی، کنار آبزی و خشک زی) جدا خودداری نمایند.»

همچنین در این اطلاعیه درخواست شده «شهروندان در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک از تلفات پرندگان، موضوع را به اداره کل حفاظت محیط‌زیست استان اردبیل و یا واحدهای تابعه در شهرستان­ها اطلاع دهند.»

کد خبر 3843279

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha