به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه، پوتين در پايان نشست سه جانبه روساي جمهوري فرانسه، آلمان و روسيه در شهر "كومپينه" فرانسه گفت كه مسكو آماده اعزام يك يگان كوچك از نيروهاي مهندسي ارتش خود به لبنان است و قصد انجام اين كار را در چارچوب يونيفل نداريم، بلكه آن را در چارچوب (همكاري) دوجانبه صورت خواهد داد.
وي افزود: اين نيروها تنها در صورت استقبال همه نيروها و جريانهاي لبنان به اين كشور اعزام خواهند شد.
برپايه اين گزارش، وزارت دفاع روسيه روز پنجشنبه اعلام كرد كه ماموريت 300 نفر نيروي اعزامي خود در اوايل ماه اكتبر به لبنان فعاليت هاي مهندسي خواهد بود و وظيفه بازسازي شماري از پل ها در نزديك شهر صيدا در 40 كيلومتري جنوب بيروت را عهده دار خواهند بود.
اين درحاليست كه كشورهاي اروپايي در چارچوب نيروهاي يونيفل تعهد كرده اند كه بيش از هفت هزار نفر به لبنان اعزام كنند.
قرار است شمار نيروهاي يونيفل در چارچوب قطعنامه 1701 شوراي امنيت از دو هزار نفر پيش از تجاوز اسرائيل به لبنان به 15هزار نفر افزايش يابد و 15هزار نيروي ارتش لبنان نيز در جنوب لبنان مستقر شوند كه اين كار در حال انجام است.
گفتني است اولين مرحله از استقرار نيروهاي يونيفل هفته گذشته با ورود نيروهاي جديد فرانسوي، اسپانيايي و ايتاليايي به لبنان به اتمام رسيد تا شمار اين نيروها به پنج هزار نفر برسد كه اين تعداد، سقف تعيين شده از سوي اسرائيل براي عقب نشيني كامل خود از اراضي اشغالي اخير لبنان است و قرار بود نيروهاي اسرائيلي روز گذشته به طور كامل عقب نشيني كنند، اما بارديگر با بهانه جويي هاي تازه اين كار را به تعويق انداختند.
نظر شما