به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی ملکی امروز پنجشنبه در مراسم تودیع و معارفه دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه پیشگیری از وقوع جرم، حفاظت از اراضی ملی و حقوق بیت المال، برخورد جدی با عوامل ناامن کننده در استان را از جمله تاکیدات دستگاه قضا دانست و اظهار داشت: تلاش ما این بود که نگذاریم مشکلاتی در حوزه قضایی برای مردم ایجاد شود.
وی اجرای عدالت از رسالت انبیای الهی دانست و گفت: عدالت ضد ظلم است و محور آن حق است سود عدالت به همه مردم می رسد وقتی عدالت در مورد یک فرد مرتکب جرم قتل اجرا می شود به سود اوست چون در این دنیا مجازات میشود و در دنیای دیگر معاف از مجازات خواهد بود.
ملکی بیان کرد: در مدت ۱۰ سالی که در سمت دادستانی کرمانشاه مسئولیت داشتم برای امنیت و توسعه پایدار استان با همکاری با مجموعه انتظامی و نظامی و امنیتی و شورای تامین تلاش بی وقفه ای انجام شد.
وی افزود: هیچ وقت در این مدت جواب رد به درخواست های قانونی ندادیم و با همدلی و همفکری در راستای ایجاد امنیت تلاش کردیم.
ملکی سرلوحه امور در کشور و اولویت کاری را فرمایشات رهبر معظم انقلاب دانست و گفت: یک دهه خدمتم به مردم شریف و نجیب و ولایت مدار استان کرمانشاه بوده است استانی که مردمانش از نظام و از کیان اسلامی دفاع کرده اند.
وی با بیان اینکه دادستان در خط مقدم دستگاه قضایی است، گفت: ما در همه زمینه ها حضور فعال داشتیم. در بحث مبارزه با قاچاق کالا و ارز و کلاهبرداری ها و امنیت و مقابله با کسانی که به طرق مختلف دنبال تصاحب اموال مردم بودند حضور داشتیم.
ملکی افزود: از مهمترین کارهای من تلاش برای ارتقا نقش احساس امنیت در جامعه بود و با وجود تلاش دستگاه های متولی اما متاسفانه به لحاظ بافت عشایری این مناطق اگر اتفاقی می افتاد بزرگنمایی می شد.
وی با بیان اینکه در استان کرمانشاه امنیت واقعی وجود دارد، گفت: برخی افراد دنبال رانت خواری بودند و پول های بیت المال را تحت عنوان وام تصاحب کنند و با این افراد برخورد جدی در دستور کار داشتیم و شاهد این بودیم که خیلی از اموال بیت المال برگشت و آنها که به دنبال حیف و میل کردن اموال بیت المال بودند در بازداشت هستند.
نظر شما