به گزارش خبرنگار مهر، محمد تقی زاده پیش از ظهر امروز شنبه در هشتمین جلسه بررسی مشکلات آموزش و پرورش خوزستان اظهار کرد: فرمانداران و روسای آموزش و پرورش مناطقی که تا کنون در جلسات بررسی مشکلات آموزش و پرورش خوزستان حضور یافتند باید در مناطق متبوع، نگاه و اهتمام ویژه استاندار خوزستان نسبت به تقویت و بهبود کمی و کیفی آموزش و پرورش خوزستان را به اطلاع سایر مسئولان و مدیران شهرستان ها برسانند.
وی در مورد مصوبات هشتمین جلسه بررسی مشکلات آموزش و پرورش خوزستان گفت: مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان برای ساخت و تعمیر سرویس های بهداشتی مدارس، محوطه سازی، زیباسازی مدارس شهرستان ایذه و تعداد ۴۰ دستگاه رایانه و سه دستگاه فتوکپی و پنج دستگاه چاپگر نیز برای مدارس ایذه اختصاص یافت.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان ادامه داد: مبلغ ۶۰ میلیون تومان برای تعمیر و ساخت سرویس های بهداشتی مدارس و زیبا سازی و تعمیرات مدارس الوار گرمسیری، تعداد ۱۲ دستگاه رایانه و دو دستگاه چاپگر و یک دستگاه فتوکپی برای مدارس الوار گرمسیری در نظر گرفته شد.
به گزارش مهر، هشتمین جلسه بررسی مشکلات آموزش و پرورش خوزستان با حضور روسای آموزش و پرورش، فرمانداران، شهرداران ایذه و الوارگرمسیری در محل استانداری برگزار شد.
نظر شما