به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ منوچهر مرادی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طرح برخورد با رانندگان وسایل نقلیه متخلف با به کارگیری تمامی امکانات در خرم آباد به اجرا گذاشته شد.
وی ادامه داد: در این طرح تعداد ۲۰۰ دستگاه خودروی متخلف به دلیل حرکات نمایشی مخاطره آمیز، «لایی کشی»، «تیک آف»، آلودگی صوتی، تغییر وضعیت خودرو و... توقیف و روانه پارکینگ شدند.
رئیس پلیس راهور لرستان اظهار داشت: پلیس استان به وسیله دوربین های نصب شده در سطح شهر از طریق پایش تصویری، رانندگان هنجار شکنان را رصد و پس از شناسایی با آنها برخورد قانونی خواهد کرد.
مرادی با بیان ثبت نمره منفی رانندگان متخلف و ضبط گواهینامه آنها به مدت شش ماه، خاطر نشان کرد: ماموران راهور با کسانی که بخواهند به هر نحوی نظم و امنیت جامعه را مختل کنند، ضمن دستگیری، به مراجع قضائی معرفی خواهند شد.
وی ضمن توصیه به والدین در خصوص مراقب و مواظب فرزندانشان، گفت: مردم می توانند هر گونه اخبار و اطلاعات پیرامون فعالیت افراد هنچارشکن در اسرع وقت به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.
نظر شما