مرتضی ممیزی در گفتگو با خبرنگار مهر به ورود پرونده قاچاق کالا به تعزیرات حکومتی در استان زنجان اشاره کرد و افزود: طی هشت ماهه سالجاری۶۰۸ فقره پرونده به اداره کل تعزیرات حکومتی استان زنجان ارجاع شده است.
وی اظهار کرد: طی این بازه زمانی عملکرد تعزیرات حکومتی استان زنجان در رسیدگی به پرونده های قاچاق کالا خوب عمل کرده است.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان زنجان گفت: طی سال ۹۵ بر اساس آمار تعداد ۲۷۲ پرونده با ارزش ریالی ۱۰۰ میلیون ریال در شعب تعزیرات حکومتی استان رسیدگی شده است.
ممیزی با بیان تعداد کل پرونده های قاچاق کالا در هشت ماهه سالجاری ۶۰۸ مورد بوده است، تاکید کرد: در این میان شهرستان زنجان و ایجرود بیشترین کشفیات را در زمینه کشف کالای قاچاق را داشته اند.
وی افزود: بیشترین محموله های کشف شده در استان زنجان به ترتیب پوشاک، سیگار، گوشی تلفن همراه و لوازم آرایشی و بهداشتی بوده است.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان زنجان یاد آورشد: تاکنون ۵۷۱ حکم ضبط کالای قاچاق به نفع دولت صادر شده است.
ممیزی وظیفه ذاتی تعزیرات حکومتی را رسیدگی به تخلفات اقتصادی در جامعه عنوان کرد و افزود: این اداره در سه حوزه وظایف خود را انجام می دهد.
وی رسیدگی به تخلفات اعم از گران فروشی، کم فروشی، احتکار، عرضه خارج از شبکه و رعایت نکردن قوانین نظام صنفی و اجحافی که از سوی برخی صنوف در حق مصرف کنندگان انجام می شود را از جمله وظایف این اداره ذکر کرد.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان زنجان گفت: تعزیرات حکومتی صلاحیت رسیدگی به تخلفات اشخاص حقوقی و حقیقی را دارد و بر اساس ماده ۱۸ قانون، تعزیرات حکومتی صلاحیت رسیدگی و اعمال مجازات را دارد.
نظر شما