عبدالله نصيري در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: دفتر ستاد عمره سازمان حج در فرودگاه جده مستقر است و تمامي امور و مشكلات زائران را پيگيري و رسيدگي مي كند و مديران كاروان ها از وجود اين دفتر اطلاع دارند و درصورت بروز مشكل به آن مراجعه مي كنند.
وي در عين حال خاطر نشان كرد: البته دولت سعودي تمامي همت و تلاش ، برنامه و امكانات خود را بر روي حج تمتع گذاشته است و در عمره مفرده به اندازه تمتع خدمات دهي و امكانات وجود ندارد.
نصيري در مورد مشكلات موجود در ترمينال حجاج جده ، گفت: معمولا زائران از فرودگاه شمالي جده به ايران اعزام مي شوند و در اين فرودگاه نيز امكانات خوبي وجود دارد اما در زمان هاي فوق العاده كه تعداد زائران زياد است ، بنا به درخواست مسئولان حج كشور ، زائران از ترمينال حجاج استفاده مي كنند كه متاسفانه اين ترمينال امكانات كافي ندارد.
نظر شما