پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۰۸

معاون اوقاف خراسان رضوی خبرداد:

آغاز فعالیت ۲۸ پروژه با اعتبار ۵.۵ میلیارد تومان درخراسان رضوی

آغاز فعالیت ۲۸ پروژه با اعتبار ۵.۵ میلیارد تومان درخراسان رضوی

مشهد - معاون اوقاف خراسان رضوی از فعالیت‌های عمرانی ۲۸ پروژه جدید با زیربنای ۱۵ هزار و ۳۰۰ متر مربع و با اعتبار ۵.۵ میلیارد تومان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی حقیقی ظهر یکشنبه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه، با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ۸۳ پروژه موقوفه‌ای در سطح خراسان رضوی وجود دارد، که از این تعداد ۱۶ پروژه در مشهد و در چهار حوزه مسکونی، اقامتی، کشاورزی و تجاری در حال ساخت است، اظهار کرد: این پروژه‌ها به مساحت ۷۰۲ هزار متر مربع و هزینه‌ای بالغ بر هزار و ۵۰ میلیارد تومان مراحل ساخت خود را طی می‌کنند که متوسط زمان هر پروژه، حدود دو سال به طول می‌انجامد.

وی افزود: در سطح خراسان رضوی تعداد ۱۵۶ هزار و ۱۶۵ رقبه وجود دارد که به لحاظ تعداد، خراسان رضوی دومین استان از لحاظ وجود رقبه در آن در کشور است، همچنین از مجموع این رقبات ۱۲۵ هزار و ۸۳۰ رقبه توسط اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی مدیریت می‌شود که از مجموع رقبات خراسان رضوی ۴۰ درصد در حوزه کشاورزی و ۶۰ درصد در سایر حوزه‌ها هستند.

معاون بهره‌وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی در رابطه با به‌روز رسانی رقبات، تصریح کرد: سالانه بیش از ۲۰ هزار سند اجاره‌ای داریم که از این تعداد ۱۵ هزار سند آن به‌روز رسانی می‌شوند، همچنین  هم اکنون ۸۵ درصد از اسناد رقبات به‌روز رسانی شدند و ۱۵ درصد منقضی هستند که با توجه به اینکه زمان اجاره آن‌ها سر رسیده، از مستأجران درخواست تمدید اجاره و به‌روزرسانی را داریم.

وی ادامه داد: از سال ۹۱، سامانه جدید موقوفات، عملیاتی شده است، همچنین از ابتدای سال جاری تا کنون ۱۵ هزار سند اجاره در سطح استان به‌روز رسانی شده‌اند که در سال گذشته این به‌روز رسانی سند اجاره، ۲۲ هزار مورد بوده است.

حقیقی تاکید کرد: واگذاری سرقفلی در سیاست‌های جدید معاونت بهره‌وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، از دستور کار خارج شده است.

وی اضافه کرد: این معاونت به سمت درآمد پایدار برای موقوفات رفته که در این راستا از مجموع درآمدهای سال گذشته ۲۰ درصد و از مجموع درآمدهای هشت ماهه نخست امسال ۲۶ درصد وصولی در بحث اجاره‌ها بوده است.

معاون بهره‌وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی از فعالیت‌های عمرانی ۲۸ پروژه جدید با زیربنای ۱۵ هزار و ۳۰۰ متر مربع و با اعتبار ۵/۵ میلیارد تومان خبر داد و گفت: بخش عمده‌ای از این پروژه‌ها به بهره‌برداری رسیده است و از مجموع بودجه هزینه شده ۱/۸ میلیارد تومان دولتی و ۳/۷ میلیارد تومان مابقی هم از محل موقوفات بوده است که از مجموع بقاع استان ۱۵۵ بقعه دارای درآمد هستند.

وی با اشاره به فعالیت‌های این مجموعه در رابطه با ساخت پروژه‌های ساختمانی، ابراز کرد: در بحث پروژه‌های ساختمانی تعداد چهار پروژه به مساحت ۴۷ هزار و ۵۰۰ متر مربع تحویل داده و ۹ پروژه به مساحت ۴۲ هزار متر مربع را هم از ابتدای امسال آغاز کرده‌ایم و این پروژه‌ها در طول زمان ساخت از مرحله کلنگ‌زنی تا مرحله بهره‌برداری برای ۶۰۰ نفر اشتغال مستقیم و ۷۰۰ نفر اشتغال غیر مستقیم داشته است.

حقیقی عنوان کرد: در بخش شیلات برداشت و صید ۱۰۰ تن ماهی را داشتیم، همچنین در بخش کشاورزی اولین قرارداد BOT را با مشارکت بخش خصوصی در تربت‌حیدریه داشتیم که برنامه آن تا پایان امسال عملیاتی می‌شود.

وی افزود: در بحث صرفه‌جویی در مصرف آب در حوزه کشاورزی نیز راه‌اندازی سیستم‌های آبیاری‌های نوین، قطره‌ای و تحت‌فشار در دستور کار قرار گرفته است.

معاون بهره‌وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی با بیان اینکه با وجود افزایش جمعیت و کمبود منابع مالی، بهره‌وری وقف نقش مؤثری در توسعه اقتصادی دارد، بیان کرد: در این راستا به کاهش وابستگی نفت، تولید ثروت، اتخاذ رویکرد اقتصاد دانش بنیان، شاخص‌های مردم‌گرایی، تقویت واحدهای اقتصادی کوچک، بهره‌وری و کارآفرینی و تقویت فرهنگ جهادی به صورت منحصر به فردی توجه شده است.

کد خبر 3847027

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha