به گزارش خبرنگار مهر، سید علی قاسمی عصر یکشنبه در جمع دانش آموزان دختر شرکت کننده در جشن عبادت در مصلای بهشهر افزود: دانش آموزان با رسیدن به سن تکلیف، روح و جسمشان کامل شده و به فهم بیشتری از مسائل میرسند.
وی اظهار کرد: باید اولیای خانه و مدرسه در این شرایط بیشتر از قبل در کنار فرزندان و دانش آموزان بوده و بدانند فرزندان ما با رسیدن به سن تکلیف وارد مرحله جدیدی از زندگی شدهاند که زندگی و اخلاق شخصی آنان با قبل از تکلیف متفاوت است.
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران گفت: در سالهای گذشته جشن تکلیف دانش آموزان در اردیبهشت ماه برگزار میشد اما امسال براساس برنامه ریزی، با توجه به در پیش بودن میلاد حضرت رسول (ص) و امام جعفر صادق (ع) و هفته قرآن و عترت، جشن عبادات دانش آموزان برگزار و ۴۰ هزار دانش آموز دختر و پسر مازندرانی سن تکلیف خود را جشن میگیرند.
قاسمی ادامه داد: کم کردن و کاهش هزینههای آموزش و پرورش از مسائلی است که با دقت دنبال میشود و برپایی برنامههای منسجم و گروهی و همین جشن عبادات دانش آموزان در راستای کاهش هزینهها در نظام تعلیم و تربیت و خانوادهها است.
وی گفت: اعتقاد داریم که خانواده یعنی پدر و مادر باید همواره در کنار مدرسه قرار گرفته و باهم و با استفاده از توان نیروهای انسانی توانمند و فعال، برای تعالی و رسیدن به اهداف عالیه آموزش و پرورش تلاش کنیم.
امام جمعه بهشهر هم در سخنانی افزود: همه باید یاد خدا و معبود را در دلها زنده نگه داشته و رشد دهند و بدانند که اقامه نماز، مهمترین راه برای این انس و الفت با خداوند است.
حجت الاسلام سید عربعلی جباری بیان داشت: اگر کسی خدا را از یاد ببرد به یک زندگی بد و تاریک گرفتار میشود که راه نجاتی از آن برای انسان متصور نیست.
وی گفت: جشن تکلیف یک اقدام گروهی برای دانش آموزان است که به آنان یادآورشویم که این جشن بهترین جشن زندگی آنها را تشکیل میدهد و باید با برگزاری جشن تکلیف، ذکر و نام خدا را در دستور قرار دهند.
امام جمعه بهشهر گفت: انسان با عبادات خود را در محضر خدا میبیند و ادب را در محضر معلمان و مدیران رعایت میکند. انسان در نماز خدایی و نورانی میشود و نماز انسان را از گناه و زشتی باز میدارد.
مدیر آموزش و پرورش بهشهر گفت: دانش آموزان با قرار گرفتن در سن تکلیف بیش از گذشته با نقش نماز درزندگی به ویژه نمازجماعت آشنا میشوند و باید این تعالیم را بطور عملی انجام دهند.
قربانعلی اصغری افزود: جشن تکلیف و انجام عبادات دینی، مرحله جدیدی از زندگی فرزندان ما است که باید توجه ویژه به این اعمال داشته و آنان را با مسائل دینی و اسلامی و حجاب و عفاف مأنوس کنیم.
نظر شما