پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۲ آذر ۱۳۹۵، ۱۰:۴۲

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی اصفهان:

جایگزینی برای منابع آبی خشک شده وجود ندارد

جایگزینی برای منابع آبی خشک شده وجود ندارد

اصفهان- مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان گفت: جایگزینی برای منابع آبی خشک شده وجود ندارد و این درحالی است که بین ۱۰ تا ۱۵ درصد منابع آبی ما خشک شده است.

 محمدحسین قرائتی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: منابع آبی استان به سبب استمرار خشکسالی ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش یافته و منبع جدیدی برای جایگزینی نیست.

وی بیان داشت: با تشکیل کمیته هدر رفت، آب روستاهایی که هدر رفت بیشتر داشته‌اند شناسایی شده و از این بین کل شبکه آبرسانی ۳۰ روستا به صورت نمونه نوسازی می‌شود.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان ادامه داد: ۵۳۱ حلقه چاه، ۹۳ چشمه، ۷۳ قنات و ۲۱۸ مورد آب های سطحی در مدار بهره برداری قرار دارد.

وی تصریح کرد: هدر روی آب در شبکه آبرسانی روستایی استان اصفهان از ۳۱.۷ درصد پارسال به ۲۹.۳ کاهش یافته است.

کمبود آب در روستاهای مشهد اردهال

قرائتی اظهار داشت: خشکسالی های اخیر و کاهش چشمگیر نزولات جوی بر ذخایر آب شرب روستاهای منطقه مشهد اردهال نیز تاثیر گذاشته و روستائیان را دچار مشکل کمبود آب کرده است.

وی افزود: برای رفع این مشکل، پس از مطالعات و بررسی های فنی، طرح آب رسانی به ۹ روستای مواجه با بحران شهرستان کاشان در قالب مجتمع آب رسانی مشهد اردهال در دستور کار قرار گرفت و مقدمات اجرایی آن نیز فراهم شد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان با اشاره به ابعاد گسترده این پروژه با توجه به ماهیت روستایی آن اظهار داشت: پروژه آب رسانی به مجتمع ۹ روستایی مشهد اردهال کاشان با اجرای حدود ۴۰ کیلومتر خط انتقال آب، اصلاح ۵۰ کیلومتر از شبکه توزیع آب داخل روستاها، احداث سه هزار و ۵۰۰ مترمکعب مخزن ذخیره و اجرای ۴ ایستگاه پمپاژ، آب شرب مورد نیاز حدود یک هزار و ۴۰۰ خانوار با جمعیتی بیش از ۴ هزار نفر را تامین می کند.

وی ادامه داد: برای اجرای این پروژه حدود ۱۴۴ میلیارد ریال اعتبار برآورد شده که بخشی از آن از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی تامین خواهد شد.

کد خبر 3847886

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha