پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ آذر ۱۳۹۵، ۱۰:۵۴

با حضور استاندار ایلام؛

۴ خطه کردن قطعه سوم مسیر ایلام- مهران کلنگ زنی شد

۴ خطه کردن قطعه سوم مسیر ایلام- مهران کلنگ زنی شد

ایلام-با حضور استاندارو معاون عمرانی چهارخطه کردن قطعه سوم مسیر ایلام- مهران کلنگ زنی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی استانداری ایلام، محمدرضا مروارید اظهار داشت: عملیات اجرایی قطعه سوم چهار خطه کردن ایلام – مهران ازسه راهی ماربره تا صالح اباد به طول ۱۹کیلومتر و با اعتباری بالغ بر ۲۰میلیارد تومان آغاز می شود.

وی گفت: قطعه دوم نیز از صالح اباد تا سد ال اسحاق مهران به طول ۴۵ کیلومتر و با اعتباری بالغ بر ۷۸میلیارد تومان به قرارگاه خاتم الانبیاء واگذار شده که امیدواریم برای سال آینده به انجام برسند و شاهد گره ترافیکی در مسیر نباشیم.

استاندار ایلام با بیان اینکه قطعه اول مسیر ایلام- مهران از خروجی شهر مهران تا سد ال اسحاق نیز با پیشرفت فیزیکی بالای ۹۰ درصد در حال اجراست، ابراز داشت: برنامه ای هم برای ۱۱ کیلومتر سه راهی ماربره تا ایلام در دست اقدام است که هم تونل و هم عملیات زیرسازی زیادی دارد و ظرف یک ماه آینده به مناقصه گذاشته می شود.

عملیات اجرایی قطعه سوم سه راهی ماربره تا صالح آباد با ۴۷پل طاقی و ۴۴ هزار تن آسفالت در طول ۱۸ ماه به انجام می رسد.

کد خبر 3847957

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha