به گزارش خبرگزاري "مهر"، سيد محمد علي حسيني گفت: بسيار متاسفيم كه كشورهاي غربي در مخالفت با تصويب قطعنامه پيشنهادي كشورهاي عربي، جمهوري اسلامي ايران و اندونزي به طور آشكار مفاد پيمان منع اشاعه هسته اي و ضرورت پيوستن رژيم صهيونيستي به آن را نقض كرده و با رويكردهاي تبعيض آميز مشوق تخريب مباني و مقررات عدم گسترش اشاعه هسته اي شده اند.
سخنگوي وزارت خارجه درخصوص تبعات اعمال استانداردهاي دوگانه ازسوي اين كشورها در ارتباط با مفاد معاهده منع توليد و تكثير سلاح هاي كشتار جمعي تصريح كرد: نگرش هاي غيرعادلانه و مستثني كردن رژيم صهيونيستي از پذيرش مفاد معاهده عدم اشاعه موجب بي ثباتي و تضعيف امنيت صلح منطقه بوده و افزايش نگراني هاي تمامي كشورهاي خاورميانه را موجب شده است.
حسيني اضافه كرد: اين نگرش به طور بنيادين مغاير با روح استقرار عدالت و بسترسازي براي توسعه و شكوفايي خاورميانه مي باشد.
وي افزود: در اختيار داشتن سلاح هسته اي ازسوي رژيم صهيونيستي به طور فزاينده اي امنيت و صلح منطقه را با تهديد مواجه خواهد ساخت و شرايط را مهيا مي كند تا اين رژيم راهبردهاي تهديد و توسعه طلبي را به دلخواه خويش تعقيب نمايد.
سيد محمد علي حسيني با استقبال از ابراز تمايل برخي مقامات شوراي همكاري خليج فارس و اتحاديه عرب مبني بر استفاده صلح آميز از انرژي هسته اي از سوي ساير كشورهاي منطقه خاطرنشان كرد: جمهوري اسلامي ايران از اجراي برنامه هاي صلح آميز اتمي كه توسعه و شكوفايي علمي و تكنولوژيك كشورهاي منطقه را فراهم مي آورد، استقبال نموده و آن را زمينه ساز ترقي و پيشرفت و رفاه هر چه بيشتر مردم منطقه قلمداد مي كند.
لازم به توضيح است كشورهاي آمريكا، انگليس، فرانسه، آلمان و فنلاند ( به نمايندگي از اتحاديه اروپا) با قطعنامه اي كه خواستار پيوستن رژيم صهيونيستي به معاهده منع توليد و تكثير سلاح هاي كشتار جمعي شده بود، مخالفت كرده و مانع از تصويب آن شدند.
نظر شما