۲۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۵:۰۱

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نهاوند:

نمایشگاه تصویرسازی در نهاوند برپا شد

نمایشگاه تصویرسازی در نهاوند برپا شد

نهاوند- رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نهاوند گفت: نمایشگاه تصویرسازی دو هنرمند در نهاوند برپا شد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی ارشاد نهاوند، محمود مصباح بابیان اینکه نمایشگاه تصویرسازی به همت هنرمندان زهرا مرادی و احمد سوری و با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و انجمن هنرهای تجسمی شهرستان در نهاوند برپاشده است، گفت: در این نمایشگاه ۶۰ اثر برگزیده این دو هنرمند برای بازدید عموم به نمایش گذاشته شده است.

وی گفت: زهرا مرادی و احمد سوری از هنرمندان خوش‌ذوق در حوزه هنرهای تجسمی نهاوند هستند و تاکنون نسبت به برپایی چند نمایشگاه مختلف در این شهرستان اقدام کرده اند.

وی افزود : بخش ویژه این نمایشگاه به موضوع جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان در استان همدان اختصاص‌یافته است.

مصباح اظهار داشت: این نمایشگاه هم‌زمان با برگزاری بیست و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان در استان همدان از ۲۲ آذرماه به مدت ۸ روز در محل دائمی نمایشگاه هنرهای تجسمی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نهاوند آماده بازدید علاقه‌مندان و هنر دوستان است.

کد خبر 3849011

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha