حبیب امینی اسفیدواجانی صبح سه شنبه در حاشیه گردهمایی مدیران امور طیور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: در حال حاضر ۱۸ هزار واحد مرغ گوشتی و یک هزار و ۷۰۰ واحد تولید مرغ در کشور وجود دارد که در چرخه تولید قرار دارد.
وی افزود: در حال حاضر سالانه دو میلیون و ۱۰۰ هزار تن مرغ گوشتی و ۹۳۰ تا ۹۵۰ هزار تن تخم مرغ در کشور تولید می شود که این تولید قابل افزایش است.
امینی بیان کرد: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی طرح کاهش وزن کشتار مرغ و تقویت زنجیره تولید از اول آذرماه آغاز شده که هدف ما توسعه صادرات است.
مدیرکل دفتر امور طیور و زنبورعسل وزارت جهاد کشاورزی بیان کرد: در حال حاضر وزن مرغ تولیدی بین ۱۸۰۰ تا ۲۲۰۰ گرم وزن دارد که با اجرای طرح کاهش وزن و سن کشتار، وزن مرغ به ۱۲۰۰ تا ۱۸۰۰ خواهد رسید.
وی یادآورشد: با اجرای این طرح ضمن افزایش کیفیت مرغ تولیدی، کاهش ضایعات و هزینه مرغداری ها فراهم می شود.
امینی تصریح کرد: در اجرای این طرح از ظرفیت موجود کشور بخوبی استفاده خواهیم کرد تا صادرات افزایش یابد.
مدیرکل دفتر امور طیور و زنبورعسل وزارت جهاد کشاورزی گفت: امسال ۴۰ هزار تن گوشت مرغ و ۴۴ هزار تن تخم مرغ به خارج از کشور صادر شده است.
نظر شما