پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۱:۱۷

ایندیپندنت؛

ترامپ در اولین روز ریاست جمهوری قانون اساسی آمریکا را نقض می کند

ترامپ در اولین روز ریاست جمهوری قانون اساسی آمریکا را نقض می کند

یک رسانه انگلیسی با اشاره به اینکه رئیس جمهور آمریکا قصد ندارد در دوران ریاست جمهوری خود مالکیت شرکت هایش را واگذار کند این کار را مغایر با قانون اساسی ایالات متحده توصیف کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندیپندنت، «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری منتخب آمریکا اعلام کرده است که مدیریت شرکت ها و دیگر املاک خود همچون هتل ها را به فرزندانش واگذار می کند اما مالیکت آنها را همچنان در اختیار خواهد داشت.

ترامپ در این رابطه گفت: زمانی که دوران ریاست جمهوری من آغاز شود همه خواهند فهمید که من یکی از بزرگترین صاحبان املاک در سراسر جهان هستم.

خودداری ترامپ از چشم پوشی از مالکیت شرکت ها به معنای آن است که وی قانون اساسی آمریکا را نقض می کند چون بر اساس ماده ۱ فصل ۹ قانون اساسی آمریکا چنین چیزی امکانپذیر نیست.

البته این ماده از قانون اساسی آمریکا بیشتر مربوط به اهدای هدیه از سوی ملکه، پادشاهان، و یا وزارت خارجه کشورهای مختلف به کارمندان دولتی آمریکا بدون مجوز کنگره می شود اما از آنجا که اغلب میهمان های خارجی و هیئت های رسمی در سفر به آمریکا در یکی از هتل های متعلق به ترامپ اقامت می کنند رد و بدل شدن هدیه امری مرسوم خواهد بود و این به معنی نقض قانون اساسی آمریکا است.

ترامپ در مجموع ۵۰۰ شرکت خصوصی دارد که به سختی می توان از همه ساز و کارهای مربوط به آنها سر در آورد به ویژه آنکه خود وی هم تمایلی به معرفی برخی از شرکای تجاریش ندارد.

کد خبر 3849072

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha