به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا فرجیان پیش از ظهر امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت قشر خاصی را نمی شناسد و حتی در دوران دفاع مقدس بخش عظیمی از رزمندگان را ورزشکاران تشکیل می دادند.
وی افزود: این ورزشکاران رتبه های عالی بین المللی و کشوری کسب کردند و با وجود حضور فعال در جبهه ورزش و تلاش برای سربلندی نظام جمهوری اسلامی باز هم در جبهه جهاد وارد شدند و با جانفشانی و تقدیم جان خود برای نظام مقدس فداکاری کردند و نام آنها نام آورتر شد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان تصریح کرد: قریب به اکثر شهدای ما جوانان بودند که در رشته های مختلف ورزشی حضور داشتند و امروز اگر یادی از آنها می کنیم برای این است که به ورزشکاران روح پهلوانی که شهدا در دوران دفاع مقدس ایجاد کرده بودند را معرفی کنیم.
فرجیان عنوان کرد: روح پهلوانی مهم است چون در جبهه ورزش هنوز ورزشکاران با سربندهای دوران دفاع مقدس برای عملیات ها، منقوش کردن نام ائمه روی لباس و حک کردن تصاویر شهدا برای زمان پیروزی در میدان حضور پیدا می کنند که نهضت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هنوز هم زنده و ادامه دارد.
وی ادامه داد: باید این روح پهلوانی را تقویت کنیم و راه آن یادآوری از پهلوانان دفاع مقدس در بخش های مختلف به ویژه مسابقات ورزشی است.
فرجیان اضافه کرد: خوزستان در همه دوران دین خودش را به اسلام ادا کرده و همچنان در حال ادا کردن است، این استان در تمامی دوره های انقلاب، دفاع مقدس، علم و فناوری، مدافعان حرم، حادثه منا و حله جانباز و شهید تقدیم کرده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان در پایان گفت: خوزستان مهد شهادت و پایتخت دفاع مقدس است و دروازه ورود تشیع، اینها باید در کشور به چشم انداز تبدیل شود. به تعداد شهدای مدافع حرم (۶۳)، شهدای حله را هم تقدیم کردیم و بنابراین خوزستان همیشه در عرصه شهادت پیشرو و پیشگام است.
نظر شما