پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۳۵

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:

کتابخوانی در کشور متناسب با تولید کتاب جهش نداشته است

کتابخوانی در کشور متناسب با تولید کتاب جهش نداشته است

بجنورد- معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر ارتقای مطالعه کتاب در کشور، گفت: فضای استفاده از کتاب با جریان جهش تولید همسازی و همراهی ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سید عباس صالحی ظهر چهارشنبه در آیین افتتاح نهمین نمایشگاه بزرگ کتاب خراسان شمالی در محل مصلی امام خمینی (ره) بجنورد اظهار کرد: برای جهش در تولید علم و فرهنگ باید به دو عامل دسترسی به کتاب و مصرف کتاب توجه داشت و با برنامه‌ریزی سبب ارتقای آن در جامعه شد.

صالحی برگزاری نمایشگاه‌های سراسری کتاب را گامی در جهت ایجاد فضاهای مناسب به‌منظور دسترسی آسان و همگانی کتاب در استان‌ها معرفی کرد و از برگزاری ۸۰ نمایشگاه کتاب استانی خبر داد.

وی با تأکید بر اینکه دسترسی به کتاب را باید از طریق ویترین‌های ثابت کتاب پایدار کرد، گفت: امکانات و تسهیلاتی که دسترسی به کتاب را عمومی‌تر و راحت می‌کند نباید محدود به زمان‌های نمایشگاهی باشد.

معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: برای ارتقای علم و فرهنگ در جامعه باید در بخش مصرف کتاب و کتاب‌خوانی نیز شاهد رشد و جهش باشیم.

صالحی عنوان کرد: در فضای تولید، جهش خوبی را داشتیم اما متناسب با آن، فضای مصرف فرهنگی و کتاب‌خوانی، حرکت مناسبی نداشته است.

وی با تأکید بر اینکه باید جامعه را به سمت خرید و خواندن کتاب سوق دهیم، اظهار کرد: جریان کتاب‌خوانی با جریان تولید کتاب همسازی و همراهی مناسب را ندارد.

وی از چاپ ۵۰۰ هزار جلد کتاب طی آذرماه امسال در کشور خبر داد و اضافه کرد: این رقم برای آبان ماه گذشته یک‌میلیون جلد کتاب بوده است.

معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بابیان اینکه کتاب عصاره تمدن سازی است، تأکید کرد: کتاب باید در مویرگ زندگی جاری باشد و جایگاه اصلی خود را پیدا کند.

صالحی با اشاره به کارکردهای کتاب عنوان کرد: نباید کارکردهای کتاب را صرفاً در بخش دانش‌افزایی و تخصص آفرینی محدود کنیم بلکه کتاب انسان‌ساز و بسیاری از مهارت‌های عمومی انسان وابسته به آن است.

وی بابیان اینکه کتاب قدرت زبانی و واژگانی را افزایش می‌دهد، تصریح کرد: کتاب امکان تفکر و تعقل را به انسان می‌دهد و طعم تفکر را با کتاب به‌عنوان یک رسانه مواج می‌توان چشید.

کد خبر 3850271

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha