به گزارش خبرنگار مهر، اکبر کرامتی ظهر چهارشنبه در جلسه کار گروه کشاورزی استان زنجان، افزود: استان زنجان ۱۳ محصول کشاورزی را به صورت اقتصادی تولید می کند.
وی با اشاره به برنامه ریزی جهادکشاورزی استان زنجان برای تولید محصول زعفران، اظهار کرد: با وجود کشت و تولید کم محصول زعفران، بازار این محصول مطلوب است و با توجه به این امر نیازمند توسعه کشت و تولید محصول زعفران در استان هستیم.
معاون تولیدات گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: برای توسعه کشت گیاهان دارویی با مشکل اعتبار مواجه هستیم و با کمبود اعتبارات نمی توان کارها را به خوبی جلو برد.
کرامتی با بیان اینکه طرح توسعه کشت گیاهان دارویی در استان زنجان با جدیت دنبال می شود، افزود: تشکیل کمیته فنی گیاهان دارویی با عضویت دانشکده های کشاورزی و داروسازی و مرکز تحقیقات از اقدامات مهم انجام گرفته در استان زنجان است.
معاون تولیدات گیاهی دارویی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان تصریح کرد: مطالعه و انجام تحقیقات لازم، ارایه دستورالعمل فنی کاشت گیاهان دارویی، معرفی گونه های سازگار با منطقه و ایجاد ارتباط بین مراکز علمی و تحقیقاتی با عرصه های تولید از وظایف مهم این کمیته است.
کرامتی گفت: استان زنجان به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی دارای تنوع گیاهان دارویی است.
وی ابراز کرد: گیاهان دارویی در اکثر مناطق کشور دارای اهمیت خاصی بوده و طرح های مختلفی ارائه و اجرا شده اند و طرح جمع آوری و شناسایی گیاهان دارویی بوده که در استان زنجان به خوبی اجرا می شود.
نظر شما