دكتر شهره شفيعي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، افزود: در صورتي كه نوجوانان به ويژه دختران از تغذيه صحيحي برخودار باشند روزه گرفتن در اين ماه نمي تواند مشكل و اثرات حادي براي آنان ايجاد كند.
وي اظهار داشت: با توجه به اينكه در طي اين ماه فقط 2 وعده غذايي مصرف مي شود ، بنابراين بايد از غذاهاي كم حجم و مقوي استفاده شود كه اين مواد غذايي مقوي در اغلب غذاهاي ايراني وجود دارد.
متخصص زنان و زايمان گفت: در اين ماه اغلب مصرف مواد قندي بيشتر شده و به طور كلي نوع تغذيه با روزهاي ديگر سال متفاوت خواهد شد اما مصرف لبنيات نظير شير ، ماست و پروتئين ها نظير گوشت قرمز ، مرغ و به ويژه ماهي و نيز نشاسته و تركيبات هيدراتي به ميزان كافي ضرورت دارد.
وي تصريح كرد: مصرف ميوه ها و سبزي هاي تازه به ويژه سبزيجات تيره رنگ و نيز حبوبات نظير عدس كه حاوي آهن بيشتري هستند بايد در رژيم غذايي دختران نوجوان گنجانده شود.
شفيعي با بيان اينكه نوجوانان بايد در فاصله افطار تا سحر از مايعات بيشتري مصرف كنند تا بدن آنان در طي روز دچار بي آبي نشود ، گفت: نوجواناني كه به هر دليل از گوشت كافي بهره مند نمي شوند بايد از حبوبات و سبزيجات بيشتري استفاده كنند.
نظر شما