پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۷:۱۷

احمدی دانش آشتیانی:

اختیارات ستادی وزارت آموزش‌وپرورش به استان‌ها واگذار می‌شود

اختیارات ستادی وزارت آموزش‌وپرورش به استان‌ها واگذار می‌شود

شیراز- وزیر آموزش و پرورش گفت: اختیارات ستادی وزارتخانه به استان ها واگذار می شود تا نوع فعالیت ها در مباحث آموزشی و پرورشی تغییر کند.

به گزارش خبرنگار مهر، فخرالدین احمدی دانش آشتیانی عصر پنجشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان فارس گفت: باید اداره مدارس از حالت کنونی متمرکز خارج شود چرا که در هیچ کجای دنیا شاهد نیستیم که مدارس و آموزش و پرورش اینگونه اداره شود.

وی ادامه داد: وزارت باید در امور سیاست گذاری و برنامه ریزی تلاش کند و تصدی گری برخی مباحث مدیریتی به استان ها واگذار شود.

وزیر آموزش و پرورش افزود: شورای آموزش و پرورش باید اختیارات بیشتری داشته باشد و ما تصمیم داریم اختیارات ستادی وزارتخانه را به استان ها واگذار کنیم و استان ها نیز برخی دیگری از موارد را به لایه های پایین تر خود ارجاع کنند.

وی افزود: وظیفه وزارتخانه باید ارزیابی و برنامه ریزی برای افزایش کیفیت کار باشد و نباید در سطوح پایین تر مدیریتی وزارتخانه ورود کند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه وزیر هر ماه باید به فکر تامین حقوق معلمین باشد گفت: با این وضعیتی که امروز در آن قرار داریم و اگر بخواهیم از بودجه عمومی مسائل مالی آموزش و پرورش را برطرف کنیم تا ۵۰ سال دیگر هم وزیر گرفتار این مشکلات است و هر شخصی که مسئولیت وزارتخانه را بر عهده بگیرد هر ماه نباید خواب داشته باشد تا اینکه حقوق معلمین پرداخت شود.

وی تصریح کرد: باید بینش و نگرش را تغییر داد و با استفاده از تجارب دیگر کشورهای دنیا و بومی سازی آن مشکلات خودمان را برطرف کنیم.

دانش آشتیانی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه فاصله زیادی با نظام آموزشی دنیا داریم گفت: وجود مشکلات مالی و برخی دیگری از موارد باعث شده که نظام تربیتی ما خدشه دار شود و سلطه آموزش بر مسائل تعلیم و تربیت را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: اگر در سطح جامعه مشکلاتی را می بینیم به دلیل آن است که کمتر توجه به تعلیم و پرورش شده و فرآیند یادگیری به درستی شکل نگرفته است.

وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: به مدارس اینگونه نگاه می کنیم که دانش آموز در مدرسه یک دانشی را بیاموزد در حالی که به مسائل تربیتی و پرورشی کمترین توجه می شود.

دانش آشتیانی ادامه داد: در مدارس  دروسی که باید بیشتر مورد توجه باشد مانند تاریخ و مسائل اجتماعی کمترین توجه به آنان می شود. بنابراین شاهد بداخلاقی های امروز هستیم.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: اگر در جامعه بدعهدی و بداخلاقی وجود دارد در گرو این است که نظام آموزشی ما باید تغییر کند. فارغ التحصیلان ما نقادی و مهارت و تفکر را به درستی نیاموختند که باید با تغییر در سیستم آموزشی به این مهم دست پیدا کنیم.

کد خبر 3851475

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha