پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ آذر ۱۳۹۵، ۱۴:۴۷

امام جمعه یزد:

اعتماد به آمریکا همواره شکست برای کشور را به دنبال داشته است

اعتماد به آمریکا همواره شکست برای کشور را به دنبال داشته است

یزد ـ امام جمعه یزد گفت: اعتماد به آمریکا نه تنها هرگز نتایج خوشایندی برای ایران نداشته بلکه همواره شکست برای کشور را نیز به دنبال داشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدرضا ناصری در خطبه های این هفته نمازجمعه یزد با بیان اینکه بد عهدی های آمریکا و پایبند نبودن این کشور به تعهدات خود همیشه برای ما روشن و آشکار بوده است، اظهار داشت: در مسئله برجام نیز از ابتدا بدعهدی های آمریکا واضح و مشهود بود.

وی عنوان کرد: آمریکا برای ایران حکم گرگی را دارد که اگر در مقابل آن سکوت کنیم و سستی نشان دهیم، ما را خفه خواهد کرد بنابراین اعتماد به چنین گرگی عاقلانه نیست و رابطه ما با آمریکا در واقع رابطه گرگ و میش است.

امام جمعه یزد تاکید کرد: اعتماد به آمریکا نه تنها هرگز نتایج خوشایندی برای ایران نداشته بلکه همواره شکست برای کشور را نیز به دنبال داشته است.

وی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب نیز به این موضوع تاکید و اشاره داشتند که هر وقت به آمریکا اعتماد کردیم شکست خوردیم و برعکس هر وقت اعتماد نکردیم و روی پای خود ایستادیم، پیروز بودیم.

ناصری در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت سالروز شهادت شهید مفتح، از این شهید والامقام به عنوان پایه گذار وحدت میان حوزه و دانشگاه یاد کرد و افزود: شهید مفتح با کمک شهید مطهری توانست تحولات بسیار خوبی در دانشگاه‌ها ایجاد کند که این حرکت‌ها امروز نیز باید ادامه پیدا کند.

خطیب جمعه یزد با اشاره به نقش و اهمیت دو نهاد علمی حوزه و دانشگاه تصریح کرد: اگر حوزه دانشگاه دست به دست هم بدهند، دین و دنیای مردم را آباد می‌کنند.

وی در بخش دیگری از خطبه های این هفته نمازجمعه یزد با اشاره به فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع) بیان کرد: پیامبر آیینه تمام نمای خداوندی است و نمی تواند یک انسان عادی باشد زیرا چنین انسانی که خداوند از آن به عنوان خلق عظیم یاد کرده است، هر سخن، گفتار و کردارش الگوی نسل‌ها و انسان‌های بعد از او است و کامل بودن چنین الگویی باید در همه زمان‌ها مشهود باشد.

کد خبر 3851908

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha