پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۷ آذر ۱۳۹۵، ۹:۵۴

وزنه‌بردار مرودشتی قهرمان آسیا شد

وزنه‌بردار مرودشتی قهرمان آسیا شد

مرودشت-ورزشکار مرودشتی موفق به کسب عنوان قهرمانی مسابقات وزنه‌برداری جام باشگاه‌های آسیا در وزن ۶۹ کیلوگرم را کسب کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سجاد بهروزی، ورزشکار وزنه بردار مرودشتی که در مسابقات وزنه برداری جام باشگاه های آسیا که در کشور قطر در حال برگزاری است موفق به کسب سه نشان طلا شد.

بهروزی که در دسته ۶۹ کیلوگرم این مسابقات به میدان رفت با مهار وزنه ۱۳۲ کیلوگرم در حرکت یک ضرب و ثبت رکورد ۱۶۵ کیلوگرم در حرکت دو ضرب و مجموع ۲۷۹ کیلوگرم توانست با پشت سر گذاشتن هفت وزنه بردار سه مدال این وزن را از آن خود کند.

حسین سلطانی دیگر وزنه بردار کشورمان نیز در این وزن دوم شد و علی الاباندی از عربستان بر سکوی سوم ایستاد.

کد خبر 3852140

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha