به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا جنتی پیش از ظهر دوشنبه، در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: هرساله با شروع فصل سرما و بارش نزولات آسمانی، توزیع کسیه های زرد ۵ کیلویی حاوی شن و نمک در بیمارستان ها، مدارس، ادارات، ارگانها، مغازه ها و برخی کوچه های باغشهر نطنز انجام می شود.
وی اضافه کرد: امسال طبق روال گذشته با همت نیروهای واحد خدمات شهری شهرداری نطنز ۱۵۰۰ کیسه مخلوط شن و نمک آماده شد که در فاز اول ۳۰۰ کیسه آن توزیع شد و مابقی آن در فازهای بعدی و متناسب با اقتضاء زمان توزیع خواهد شد.
مسئول واحد خدمات شهری شهرداری نطنز تصریح کرد: عملیات توزیع کیسه های مخلوط شن و نمک با هدف خود امدادی و جلوگیری از یخ زدگی و لغزندگی و نهایتاً بازگشایی معابر شهری صورت گرفته است.
وی در خصوص آمادگی نیروهای خدمات شهری در مواجهه با بحران ها از جمله بارش سنگین برف افزود: شهرداری نطنز با وجود امکانات محدود ولی با تکیه بر جدیت، اخلاص و تلاش نیروهای خود آمادگی کامل برای خدمت رسانی به مردم نطنز را در همه شرایط دارد.
جنتی در پایان یادآور شد: سه دستگاه خودرو نیسان، دو دستگاه کامیون کمپرسی، یک دستگاه خاور کمپرسی، یک دستگاه گریدر، یک دستگاه لودر، یک دستگاه بیل بکهو و یک دستگاه تراکتور به صورت کامل آماده خدمت رسانی به شهروندان است.
نظر شما