عبدالعظیم انصاری در گفتوگو با خبرنگار مهر گفت: در راستای مبارزه با قاچاق کالا و برخورد قاطع با قاچاقچیان، مأموران انتظامی شهرستان جهرم اقدام به کنترل و بازرسی از خودروهای عبوری در محورهای مواصلاتی کردند.
وی افزود: در این راستا دو دستگاه کامیون، یک دستگاه اتوبوس، یک دستگاه نیسان و یک دستگاه وانت پیکان که حامل کالای قاچاق بودند، شناسایی و متوقف شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان جهرم تصریح کرد: در بازرسی از این خودروها دو هزار و ۱۶۰ قوطی انواع نوشیدنی، ۱۵ تن چوب بلوط و ۵۱۰ ثوب البسه خارجی فاقد مجوز قانونی و گمرکی کشف شد.
انصاری ادامه داد: درعملیات دیگر، ماموران پلیس امنیت عمومی شهرستان جهرم در بازرسی از یک واحد صنفی عرضه مواد دخانی موفق به کشف ۳۶ هزار و ۹۶۰ نخ سیگار خارجی قاچاق شدند.
وی با اشاره به دستگیری شش قاچاقچی کالا در این رابطه و معرفی آنها به مراجع قضایی، گفت: ارزش این محمولههای کشف شده ۳۵۰ میلیون ریال برآورد شده است.
فرمانده انتظامی شهرستان جهرم خاطرنشان کرد: قاچاق کالا ضربات جبران ناپذیری به اقتصاد کشور میزند که در این خصوص نیروی انتظامی با قاطعیت با قاچاقچیان کالا برخورد قانونی خواهد کرد.
نظر شما