پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۵۰

مشاور استاندار فارس:

آموزش باید توام با تفکر شده و منجر به تغییر شود

آموزش باید توام با تفکر شده و منجر به تغییر شود

شیراز – مشاور استاندار فارس گفت: به عنوان یک معلم باید آموزش دهیم و تدریس کنیم اما آموزش باید توام با تفکر باشد و این تفکر باید منجر به تغییر شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری فارس، سید آیت اله رزمجو در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر آموزش و پرورش  اظهار داشت: بنده خود را متعلق به آموزش و پرورش می دانم و بخش اعظمی از موفقیت خود را نیز مدیون این مجموعه هستم.

وی افزود: امروز اگر خدمات بسیار خوبی را از دولت شاهد هستیم و اینکه دولت توانسته است تورم را از بالای ۴۰ درصد به زیر ۱۰ درصد برساند و نرخ بیکاری را به شکل معناداری کاهش دهد و رشد اقتصادی منفی را به مثبت تبدیل کند همه بدلیل توجه دولت به افرادی است که اهل علم می باشند.

مشاور استاندار فارسی، گفت: دولت توسعه علم را سرلوحه کار خود قرار داده و بر خلاف مقطعی از زمان که خروج نخبگان از کشور شتاب زیادی داشت امروز دولت توانسته این شیب را کاهش دهد و توسط معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از نخبگان خارج از کشور برای بازگشت به کشور دعوت بعمل آمده است.

رزمجو افزود: در همین راستا اقدامات بزرگی در استان فارس انجام شده به طوریکه این استان توانسته در بحث اقتصاد مقاومتی جزء استان های درجه یک کشور قرار گیرد.

وی ادامه داد: در حوزه رونق کسب و کار و پویا نمودن صنعت نیمه فعال و راکد نیز این استان توانسته با پرداخت ۴۵۳ میلیارد تومان تسهیلات رتبه اول کشور را بدست آورد.

مشاور استاندار فارس به برگزاری مراسم ویژه هفته پژوهش و فناوری اشاره کرد و افزود: بر اساس ارزیابی شاخص های ۲۵ گانه که وزارت کشور، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در حوزه علم و پژوهش و فناوری انجام داده  استان فارس بعنوان استان برتر شناخته شد که از استاندار  فارس به نمایندگی از پژوهشگران و دانشگاهیان و مراکز تحقیقاتی و دستگاههای اجرایی در دانشگاه شهید بهشتی با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و وزیر علوم تحقیقات و فناوری و روسای دانشگاههای کشور تقدیر شد.

رزمجو یادآور شد: باید به این نکته توجه داشته باشیم که همچنان آموزش و پرورش باید زیر بنای توسعه باشد.

هماهنگ کننده امور هفته پژوهش و فناوری استان فارس افزود: معتقد هستم که اگر آموزش را جدی نگیریم قطعاً در پژوهش و فناوری نمی توانیم خروجی خوبی داشته باشیم.

مشاور استاندار و مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری فارس گفت: به عنوان یک معلم باید آموزش دهیم و تدریس کنیم اما آموزش باید توام با تفکر باشد و این تفکر باید منجر به تغییر شود.

رزمجو افزود: اگر آموزش، فکر و تحقیق مبنای کار در آموزش و پرورش قرار گیرد و تغییر ایجاد شود قطعاً می توانیم وضعیت خوبی در این مجموعه داشته باشیم.

مشاور استاندار و مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری فارس افزود: فارس به لحاظ نیروی انسانی و آموزش و پرورش در جایگاه خوبی است و باید قدر آن را بدانیم و باید تلاش کنیم بر این داشته ها بیافزائیم.

وی به سفر وزیر آموزش و پرورش به فارس اشاره کرد و افزود: خوشبختانه اولین سفر استانی وزیر به فارس بود که در راستای اولویت استاندار فارس که همان توجه به آموزش و پرورش بود انجام شد.

مشاور استاندار و مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری فارس گفت: انتظار دارم که ارتباط آموزش و پرورش با دانشگاه های استان خصوصاً دانشگاه شیراز در دو حوزه علوم انسانی و علوم پایه برقرار شود و تفاهم نامه هایی نیز منعقد گردد.

هماهنگ کننده امور هفته پژوهش و فناوری استان فارس گفت: انتظار می رود که آموزش و پرورش سرمایه اجتماعی که همان اعتماد به یکدیگر، صداقت و پرهیز از دروغ است را در جامعه تقویت کند.

مشاور استاندار و مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری فارس گفت: اگر از سرمایه اجتماعی فاصله داشته باشیم هرچقدر هم سرمایه فیزیکی و انسانی داشته باشیم عملاً ممکن است بازنده بازی باشیم.

کد خبر 3854404

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha