به گزارش خبرنگار مهر، حسن وحید شب چهارشنبه شب در دومین جلسه کمیته مدیریت حوزه آبخیز داری شهرستان بجنورد که به ریاست فرماندار و با حضور روسای ادارات مرتبط و تیم دبیرخانه استانی منارید در محل سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزارشد، اظهار کرد: کمیته مدیریت حوزه آبخیز در واقع اتاق طرح و توسعهای است که مصالح آن در راستای مدیریت یکپارچه حوزه آبخیز متشکل از کلیه ارگانهای شهرستان تشکیل شده است.
وی افزود: انسجام امری مهم در پروژه بین المللی منارید است و در این پروژه تمامی دستگاهها بدون بخشی نگری و با انسجام سازمانی و مشارکت مردمی میتوانند به حل مشکلات بپردازند.
وحید به مشکلات زیست محیطی جوامع امروز، کاهش توان سرزمین، فرسایش خاک و سایر معضلات زیست محیطی اشاره کرد و گفت: مدیریت همه جانبه و جامع بهترین راه حل برای حل این معضلات است.
وی به منافع جهانی، ملی، منطقهای و محلی پروژه بین المللی منارید اشاره و تصریح کرد: پروژه منارید به عنوان الگویی قابل تعمیم به سایر مناطق است.
کارشناس مسئول پیگیری منارید خراسان شمالی نیز در این جلسه به ارائه عملکرد پروژه منارید در روستای قتلیش شهرستان بجنورد پرداخت و راه اندازی معیشت از طریق بافت قالی ابریشمی و طرح مدیریت مرتع را از اقدامات اجرایی این طرح عنوان کرد.
وی افزود: بیشترین انرژی در سال اخیرمرتبط با آموزش و ظرفیت سازی بوده و تلاش پروژه منارید بر این است تا ارائنه آموزشها به اشتغال پایدار منتهی شود.
فرماندارشهرستان بجنورد نیز در این نشست ضمن قدردانی از تلاشهای انجام شده خواستار همکاری تمامی دستگاههای زیربط شد.
موسی حاجی زاده افزود: فرمانداری بجنورد آمادگی تخصیص اعتبار به پروژه بین المللی منارید را دارد.
وی اظهار امیدواری کرد که اهداف اقتصاد مقاومتی، با بهره گیری از پروژه بین المللی منارید محقق شود.
حاجی زاده اظهار داشت: باید تلاش شود تا اطلاع رسانی درست از پروژه منارید انجام و مردم آگاهی کاملی از این پروژه داشته باشند.
وی بر استفاده از ظرفیت سایر نهادها در راستای توسعه و پیشبرد اهداف پروژه منارید تاکید کرد و گفت: هر اقدامی که در راستای توانمند شدن جوامع محلی صورت پذیرد، امری ضروری و لازم است.
گفتنی است: کمیته مدیریت حوزه آبخیز در واقع اتاق طرح و توسعهای است که مصالح آن در راستای مدیریت یکپارچه حوزه آبخیز متشکل از کلیه دستگاههای و نهادهای دولتی شهرستان است.
کمیته مدیریت حوزه آبخیز نهادی است که برای مهمترین حوزه آبخیز هر شهرستان شکل میگیرد و مهمترین وظیفه آن هماهنگی عملیاتی برای اجرای سیاستها در راستای مدیریت یکپارچه منابع طبیعی است.
نظر شما