پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ دی ۱۳۹۵، ۹:۳۵

معاون فرماندار اهر:

همکاری مردم با دستگاه های امدادرسان نقش مهمی در مدیریت بحران دارد

همکاری مردم با دستگاه های امدادرسان نقش مهمی در مدیریت بحران دارد

اهر- معاون بر لزوم فرماندار اهر بر لزوم همکاری مردم با دستگاه های امدادرسان برای مدیریت شرایط بحرانی چون بارش های سنگین اخیر تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مدد سمندری شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای مدیریت بحران شهرستان اهر گفت: در مواقع بحرانی که سرعت و دقت حرف اول را می‌زند مردم عزیز نیز می‌توانند هرکدام به‌اندازه توان در به ثمر رساندن تلاش‌های مسئولین امر کمک بزرگی باشند نمونه آن نیز همکاری با شهرداری اهر در جریان برف اخیر بود که باعث برف‌روبی سریع سه خیابان اصلی شهر شد.

وی با اشاره به‌ در پیش رو بودن سالروز زلزله دل‌خراش شهرستان بم استان کرمان اظهار داشت: همه باید تلاش کنیم تا اثرات زلزله در مکان‌هایی که روی گسل قرار دارند و احتمال وقوع زلزله وجود دارد به حداقل برسد.

سمندری ضمن تبریک روز ملی راهدار به رئیس و کارکنان اداره راه و شهرسازی شهرستان اهر گفت: در چند روز گذشته شاهد بارش برف سنگین در شهرستان اهر بودیم که باید از تلاش‌های مجموعه اداره راه و شهرسازی، شهرداری، هلال‌احمر و پلیس‌راه تقدیر و تشکر کنیم.

وی با ذکر اینکه همکاری مردم می‌تواند نقش مهم و مؤثری در برخورد با حوادث داشته باشد گفت: در مواقع بحرانی که سرعت و دقت حرف اول را می‌زند مردم عزیز نیز می‌توانند هرکدام به‌اندازه توان در به ثمر رساندن تلاش‌های مسئولین امر کمک بزرگی باشند نمونه آن نیز همکاری با شهرداری اهر در جریان برف اخیر بود که باعث برف‌روبی سریع سه خیابان اصلی شهر شد.

معاون فرماندار اهر خاطر نشان شد: بخشداری بخش مرکزی آماده همکاری با اداره راه و شهرسازی و شهرداری است و از کارگروه‌های چهارده‌گانه درخواست می‌کنیم تا ضمن آمادگی برای مانور پنجم دی امسال، جلسات خود را به‌صورت منظم برگزار نموده و نتایج آن را جهت هماهنگی هرچه بهتر به فرمانداری شهرستان ارسال کنند.

کد خبر 3856742

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha