پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲ دی ۱۳۹۵، ۱۳:۲۱

رئیس مرکز رشد پارک علم و فناوری استان گلستان:

خوشه فناوری اطلاعات در گلستان تشکیل شد

خوشه فناوری اطلاعات در گلستان تشکیل شد

گرگان- رئیس مرکز رشد پارک علم و فناوری استان گلستان گفت: برای اولین بار در کشور، خوشه فناوری ICT در استان گلستان شکل گرفته است

به گزارش خبرنگار مهر، عماد آیدانی، ظهر پنجشنبه در همایش «ایده شو، تجارت الکترونیک» که در گرگان برگزار شد، اظهار کرد: در استان، ایده پردازان و فناوران متبحر با قابلیت بسیار خوب حضور دارند و امیدواریم با استفاده از این پتانسیل ها بتوانیم در توسعه فناوری در کشور پیشتاز باشیم.

آیدانی افزود: برای اولین بار در کشور ، برنامه خوشه فناوری ICT در استان گلستان شکل گرفته است، همچنین اولین استارت آپ در حوزه الکترونیک در این استان آغاز شد.

در ادامه مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان گفت: براساس شاخص های سال ۲۰۱۶ در تجارت الکترونیک، لوگزامبورگ رتبه اول را در جهان به خود اختصاص داد.

حسین مومنی با اشاره به رتبه دهم ایران در منطقه آسیا و اقیانوسیه اظهار کرد: این آمار براساس چهار شاخص ضریب نفوذ کاربران اینترنت، تعداد سرویس دهنده های امن، ضریب نفوذ کارت های اعتباری و قابلیت اطمینان در خدمات پستی اعلام شده است.

وی خاطر نشان کرد: براین اساس باید اقدامات زیرساختی در حوزه الکترونیک در کشور، مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به برنامه ششم توسعه تاکید کرد: در این برنامه اعلام شده که ۸۰ درصد فعالیت های بانکی، ۳۰ درصد عملیات تبادلات داخلی و ۲۰ درصد عملیات تبادلات خارجی می بایست به صورت الکترونیکی انجام شود.

کد خبر 3857007

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha