۳ دی ۱۳۹۵، ۱۳:۲۵

امام جمعه ایلام:

۹ دی روز میثاق ملت بزرگ ایران با ولایت است

 ۹ دی روز میثاق ملت بزرگ ایران با ولایت است

ایلام-امام جمعه ایلام گفت: ۹ دی روز بصیرت و میثاق ملت بزرگ ایران با ولایت و مقام معظم رهبری است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمد نقی لطفی در خطبه های نماز جمعه شهر ایلام اظهار داشت: ۹ دی روز بصیرت و میثاق ملت بزرگ ایران با ولایت و مقام معظم رهبری است.

وی ادامه داد: حماسه ۹ دی اوج ولایت‌مداری و صیانت از دستاوردهای انقلاب اسلامی است، واقعیت این است که الگو و بنیاد بسیاری از حرکت‌های انقلابی و ظلم ستیز ملت در دوران رژیم ستمشاهی ماه محرم و بی‌شک در همین ماه عظیم بود که نقطه عطف شکل‌گیری حکومت اسلامی به رهبری امام راحل آغاز شد.

امام جمعه ایلام اضافه کرد: در طول سال‌های پس از انقلاب نیز مردم با شروع ماه محرم و تکریم آن دسته‌های عزاداری به راه انداخته و به سالار و سرور شهیدان ارادت ورزیده‌اند با این وجود در سال ۸۸ و به دنبال مشارکت عظیم و پرشور ملت ایران در انتخابات ریاست جمهوری به بهانه تقلب در انتخابات خواص بی‌بصیرت و زیاده‌خواه و خائن به امام و انقلاب اسلامی آن هم با مدیریت مثلث شوم آمریکا، اسرائیل و رویای پیر فتنه ۸۸ را پدید آورند و قطعا هدف اصلی سران فتنه و حامیان بیرونی آنها براندازی نظام اسلامی و تامین منافع دشمنان و تسلیم ملت ایران بود.

۹ دی شکست کودتای مخملین و بی‌ثمر اشراف وابسته سیاسی به نظام سلطه علیه ملت ایران بود

وی ادامه داد: فتنه ۸۸ نسخه اعطایی نظریه‌پردازان کودتای مخملین به پیاده نظام‌شان در داخل ایران به شمار می‌آید وقایع پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری جنگ اخراجی بود که کلیت نظام دینی و خاصه اصل مترقی ولایت فقیه که شاکله جمهوری اسلامی را تشکیل می‌دهد را هدف گرفته بود.

لطفی تصریح کرد: بنابراین خیانت سران فتنه و یاران دیروز امام و خائنین امروز امام و رهبری غیرقابل بخشش است و کمترین جزای قانونی و شرعی آنها اعدام است و خیانت آنها با آب زمزم هم پاک شدنی نیست.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام گفت: ۹ دی شکست کودتای مخملین و بی‌ثمر اشراف وابسته سیاسی به نظام سلطه علیه ملت ایران بود، فتنه سال ۸۸ تقابل یک جناح سیاسی با جناح دیگر در دایره نظام اسلامی نبود، فتنه ۸۸ به روشنی برآمده از اراده دشمان پنهان و آشکار و نیروهای برانداز داخلی و خارجی در مصاف با انقلاب و نظام ولایی ملت بود.

وی افزود: جهاد اقتصادی یعنی مبارزه با دشمن، جهاد اقتصادی در مقابل جنگ اقتصادی است آن هم جنگی که دشمنان ناجوانمردانه به ملت ایران تحمیل کرده‌اند، اقتصاد مقاومتی با مفاد مفهوم جهاد مقدس در مقابل دشمنانی انجام می‌شود که آرزویی جز نابودی اسلام و انقلاب اسلامی ندارند.

اقتصاد مقاومتی و سیاست‌های کلان آن در  عرصه میدانی متوقف شد

وی ادامه داد: پس از انتخابات خرداد ماه ۱۳۹۲ و پس از راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن ماه همان سال که مردم و رهبری معظم منتظر اقدامات دولت در تحقق تحولات اقتصادی چشمگیری بودند، نخستین موضوعی که معظم له فرمودند در رابطه با اقتصاد مقاومتی به عنوان نقشه راه تحقق حماسه اقتصادی از سوی رهبر حکیم انقلاب بود و در مقدمه این سند بسیار مهم به آن اشاره شده است.

امام جمعه ایلام اضافه کرد: معظم له فرمودند لازم است قوای کشور بی‌درنگ و با زمانبندی مشخص اقدام به اجرای آن کنند و با تهیه قوانین و مقررات لازم و تدوین نقشه راه برای عرصه‌های مختلف زمینه و فرصت مناسب برای نقش آفرینی مردم و همه فعالان اقتصادی را در این جهاد مقدس فراهم آورند.

لطفی تصریح کرد: به کارگیری مفهوم جهاد مقدس برای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی توسط مردم و همه فعالان اقتصادی از جمله دولت ادامه همان روشنگری است که فروردین سال ۸۹ در عسلویه توسط رهبر معظم انقلاب اعلام شد، معظم له در آن سخنرانی تاریخی، کار و همت مضاعف را با جهاد تشریح کردند، کار و همت مضاعف را در همه جا می‌توان انجام داد اما واژه جهاد همواره در زمان وجود دشمن است.

وی یادآور شد: متاسفانه اقتصاد مقاومتی و سیاست‌های کلان آن در  عرصه میدانی متوقف شده و دولت در اجرای آن تعلل می‌کند.

امام جمعه ایلام در بخش دیگری از سخنانش به موضوع امنیت پروار پرداخت و اضافه کرد: امنیت پرواز یکی از افتخارات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.

لطفی تصریح کرد: پنجم دی ماه سالروز فرمان تاریخی امام راحل (ره) مبنی بر استقرار در صنعت هوانوردی غیرنظامی و تشکیل حفاظت هواپیمایی کشوری است، یکی از سیاست‌های راهبردی دشمنان ایجاد ناامنی در عرصه‌های مختلف در داخل کشور است این ناامنی‌ها از اوائل انقلاب در فضای کشور با ربودن هواپیماهای مسافربری توسط مزدوران داخلی منافقین آغاز شد و هدف آنها این بود که فضای زندگی برای مردم غیرقابل تحمل شود.

خطیب جمعه ایلام همچنین به هفتم دی ماه سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی به فرمان امام خمینی (ره) در سال ۱۳۵۸ شمسی اشاره کرد و افزود: یکی از دستاوردهای بزرگ انقلاب تشکیل این نهاد مقدس توسط امام بود، در دوران ستمشاهی سایه شوم بی‌سوادی بر اکثر نقاط کشور حاکم بود، اصولا یکی از سیاست‌های نظام سلطه محروم نگه داشتن کشورهای جهان سوم از نعمت علم و دانش بود و یکی از مؤلفه‌های تسلط آنها بر کشورهای محروم دنیا بی‌سوادی ملت‌ها بوده است.

وی همچنین به پنجم دی مصادف با ولادت پیامبر عظیم الشان حضرت عیسی مسیح (ع) اشاره کرد و گفت: حضرت مسیح مظهر بسیاری از نام‌های مبارک الهی بود که مظهر کارهای خارق‌العاده فراوان می‌شد، بنابراین هیچ یک از کمال‌های وجودی آن حضرت مایه استکبار و خودستایی نشد، بلکه مثل دیگر انبیای الهی بنده خاشع و خاضع و مطیع خداوند بود بنابراین او الگوی اخلاق بندگی خداوند و خدمت به مردم و مبارزه با ستمگران و ظالمان و منادی عدالت خواهی، ظلم ستیزی بود.

کد خبر 3857590

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha