پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۴ مهر ۱۳۸۵، ۱۳:۲۲

با انتقاد از عملكرد وي در عراق؛

افسران بازنشسته آمريكايي خواستار استعفاي رامسفلد شدند

سه افسر بازنشسته نظامي آمريكا كه در عراق خدمت كرده اند، با انتقاد از عملكرد دونالد رامسفلد وزير دفاع آمريكا درعراق، خواستاراستعفاي وي شدند.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه واشنگتن پست، اين سه افسر نظامي گفتند كه "دونالد رامسفلد" عملكرد نامطلوبي در طراحي حمله آمريكا به عراق داشته و نظاميان آمريكايي را بدون تجهيزات مناسب به اين كشور اعزام كرده و به شورشها توجهي نداشته است.

اين درخواست كه از سوي دو ژنرال برجسته بازنشسته ارتش و يك سرهنگ سابق نيروي دريايي مطرح شده، يك روز پس از افشاگري ارزيابي اطلاعات محرمانه آمريكا صورت گرفت كه در اين ارزيابي نتيجه گيري شده بود جنگ در عراق به ايجاد نسل جديد تروريستهاي بالقوه در جهان و بدتر شدن موقعيت آمريكا كمك كرده است.

اين سه افسر نظامي كه امروز در كميته سياست دموكراتيك شهادت دادند، خاطر نشان كردند كه رامسفلد و ديگر مقامها در دولت بوش حقيقت نگراني در مورد از دست دادن حمايت به خاطر جنگ در عراق را به مردم آمريكا اعلام نكرده اند.

يكي از افسران دراين باره گفت :"اگر ما به طورجدي تجهيزات را فراهم مي كرديم و تجهيزات كامل را براي جنگ عراق مد نظر قرار مي داديم، احتمالا راهكارمتفاوتي را اتخاذ مي كرديم كه تمركز ما را در افغانستان حفظ مي كرد و تندروها را در جهان افزايش نمي داد و دشمنان بيشتري را ايجاد نمي كرد."

اين در حالي بود كه رامسفلد دريك جلسه توجيهي خبري با حضور"حامد كرزاي" رئيس جمهوري افغانستان، درخواستها براي استعفاي خود را رد كرد. 

پيش از اين نيز افسران ارشد بازنشسته ارتش آمريكا از رامسفلد انتقاد كرده و خواستار استعفاي وي شده بودند كه در پي آن افسران جوان ارتش در دانشكده ها و بخشهاي مختلف و حتي افسران حاضر در عراق نيز به اين تلاش ها پيوستند.

کد خبر 385807

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha