به گزارش خبرگزاری مهر، سید لطف الله جلالی، مولف شایسته تقدیر سومین دوره جشنواره کتاب دین و پژوهش های برتر با بیان اینکه ارزیابی کتابهای علمی در زمینههای مختلف امری رایج در سراسر دنیا محسوب می شود، گفت: طبقهبندی و درجهبندی کیفیت آثار در قالب جشنواره و مسابقه ضروری است و با توجه به اینکه سازمان تبلیغات اسلامی هم رسالت تبلیغ دین را بر عهده دارد، برگزاری جشنواره کتاب دین و پژوهش های برتر میتواند راهکاری مناسب برای گسترش و معرفی کتاب با مضمون دین باشد.
جلالی درباره اهمیت اطلاع رسانی برای این جشنواره بیان کرد: جشنواره کتاب دین و پژوهشهای برتر باید مروری بر آثار نویسندگان شاخص در زمینه دین داشته باشد و همچنین ایدههای جدید نویسندگان جوان را به جامعه معرفی کند.
او شناخته شدن نویسندگان جوان را نیازمند اطلاع رسانی و پوشش خبری گسترده دانست تا تاثیرگذاری این جشنواره در سطح جامعه افزایش پیدا کند.
جلالی درباره راهکار برای بهتر برگزار شدن جشنواره کتاب دین و پژوهشهای برتر توضیح داد: سازمان تبلیغات اسلامی میتواند با همراهی مراکز دانشگاهی و حوزه علمیه این جشنواره را برپا کند. همچنین تعداد داوران در بخشهای مختلف را افزایش دهد تا متخصصان بیشتری آثار را مورد مطالعه قرار دهند.
این نویسنده در پایان صحبتهایش گفت: بهتر است اسامی داوران به همراه نظرات آنها در اختیار نویسندگان برتر و شایسته تقدیر قرار بگیرد تا نویسندگان از نقاط قوت و ضعف خود آگاه شوند و بتوانند در آینده آثار بهتر و با ضعفهای کمتری ارائه دهند.
ششمین جشنواره کتاب دین و پژوهش های برتر در ۱۰ گروه با محورهای «علوم قرآن و حدیث»، «اصول، فقه و حقوق اسلامی»، «فلسفه، کلام، عرفان، اخلاق و مذاهب اسلامی»، «تاریخ، فرهنگ و تمدن اسلامی»، «ادبیات داستانی و رمان»، «کودک و نوجوان»، «علوم اجتماعی»، «علوم اقتصادی و مدیریت اسلامی»، «علوم تربیتی، روانشناسی و علوم رفتاری»، «علوم سیاسی، انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره)» در تاریخ ۸ دی ماه از برگزیدگان خود تجلیل می کند.
نظر شما