پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ دی ۱۳۹۵، ۱۴:۴۹

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ابوموسی:

هفته فرهنگ رضوی در ابوموسی آغاز شد

هفته فرهنگ رضوی در ابوموسی آغاز شد

بندرعباس - سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ابوموسی، گفت: هفته فرهنگ رضوی با حضور مسئولان و مردم در جزیره ابوموسی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، حجت الاسلام شیرزاد حسنی گفت: هفته فرهنگ و هنر رضوی از صبح شنبه با اجرای نمایش های خیابانی در محلات و پارک های مختلف ابوموسی با رویکرد و محتوای رضوی آغاز شد.

وی اعلام کرد: برنامه های مختلفی همچون شب شعر، نمایشگاه تجسمی آثار رضوی، نمایشگاه کتاب رضوی، دیدار با خانواده شهداء و ایثارگران، غبارروبی گلزار شهداء، دیدار با ائمه جمعه و روحانیون و ... از دیگر برنامه های این هفته است.

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ابوموسی، بیان داشت: طی این سال ها ابوموسی به مرکز فعالیت های فرهنگی و هنری تبدیل شده است و بدون شک اجرای برنامه های مختلف با رویکرد رضوی می تواند نقش به سزایی در اشاعه فرهنگ معنوی در این خطه داشته باشد.

کد خبر 3858519

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha