پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ آبان ۱۳۸۲، ۱۱:۱۵

به همت گروه طرح و برنامه شبكه 4 سيما

فانوس خيال، رابطه دين و سينما را بررسي مي كند

مجموعه برنامه اي با عنوان «فانوس خيال» كه به همت طرح و برنامه شبكه چهار سيما در حال توليد است، رابطه ميان سينما و دين را مورد بررسي قرار مي دهد.

به گزارش خبرنگارهنري "مهر"، در اين مجموعه كه به وسيله علي اكبر فرجاد تهيه و كارگرداني مي شود، سينما به عنوان پديده اي كه قادر به بيان و القاي مفاهيم مختلف انساني، ديني و اجتماعي است، مورد بررسي قرار مي گيرد ودر خلال آن بحث حضور و نقش زيبايي شناسانه صنعت سينما در ارايه تصاويري تاثيرگذار و زيبا مطرح مي گردد.
در اين برنامه، سينما به عنوان ابزاري در جهت انتقال انديشه، محبت، عشق و زيبايي مطرح مي شود كه طي سال ها توانسته عقايد و انديشه هاي مذهبي و ديني را با بيان تصويري  انتقال دهد و در زمينه تبيين اعتقادات عميق اديان يا اتفاقاتي كه به شكل گيري يك دين و فعاليت پيامبر آن انجاميده است تاثير ماندگاري از خود به جا بگذارد.
 مجموعه « فانوس خيال » ضمن بحث درباره رابطه ميان دين و سينما به عنوان يكي از پرمخاطب ترين رسانه جهاني، به ارايه و پخش آثاري مي پردازد كه به عنوان آثار شاخص سينماي جهان شناخته شده اند و قادر به تاثير گذاري در ژانر ديني و مخاطبين خود طي سال هاي مختلف اكران شده اند.
متن اين برنامه كه در قالب 13 قسمت 45 دقيقه اي تهيه و توليد مي شود،  به وسيله مسعود فراستي و اكبر جباري نوشته شده است و تدوين آن را امير دريايي انجام مي دهد. مديريت دوبلاژ آن هم بر عهده سعيد مظفري و نصرالله مدقالچي قرار دارد.
کد خبر 38587

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha