پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۵ دی ۱۳۹۵، ۱۲:۲۲

رئیس اتاق بازرگانی بیرجند:

محرومیت خراسان جنوبی با افزایش تولید رفع شود

محرومیت خراسان جنوبی با افزایش تولید رفع شود

بیرجند- رئیس اتاق بازرگانی بیرجند با تاکید بر اینکه محرومیت‌زدایی باید با افزایش تولید رفع شود، گفت: باید انتظارات سرمایه‌گذاران برآورده و به آن‌ها توجه شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن احتشام در دیدار با مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی بیان کرد: امروزه فعالیت های اجتماعی در کنار فعالیت های اقتصادی به‌عنوان رسالتی مهم برای سازمان‌ها و بنگاه‌های اقتصادی موفق تعریف شده است.

وی ادامه داد: در این راستا خیران از طرق مختلف اعم از کمک به بیماران در بیمارستان‌ها، انجمن‌ها، تشکل‌ها و برخی به‌صورت مستقیم به محرومان کمک می‌کنند.

احتشام ادامه داد: همچنین در علم بازاریابی روز هم رسالت جدیدی تحت عنوان بازیابی اشتغال مبنی بر رفاه انسان‌ها و انسانیت را علم اقتصاد برای فعالان اقتصادی به وجود آورده است.

وی ادامه داد: بازاریابی علم تجارت روز نیز به این نتیجه رسیده است که توجه به محرومان و مستضعفین را به‌عنوان رسالتی مهم در کنار فعالیت بنگاه‌های اقتصادی تلقی کند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن بیرجند افزود: بدون شک بنگاه‌هایی که توجه به محرومان را جزو رسالت خویش قرار داده‌اند، عملکرد موفق‌تری داشته‌اند.

وی با بیان اینکه باید با تولید ثروت، مانع بروز فقر شویم، افزود: تولید ثروت باعث اشتغال و حذف پدیده فقر می‌شود.

احتشام ادامه داد: همچنین تولید ثروت در روستاها با کمک به روستاییان در جهت فروش محصولات و تولیدات شان باقیمت منصفانه، باعث ایجاد امید در آن‌ها می‌شود.

 وی با اشاره به محصولات استراتژیک خراسان جنوبی بیان کرد: زرشک، زعفران و عناب از جمله محصولات استراتژیک روستاییان بوده و معاش آن‌ها را تأمین می‌کند.

 رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن بیرجند ادامه داد: حیات روستاییان به این محصولات بستگی دارد بنابراین باید زمینه فروش برای آن‌ها فراهم شود.

وی با اشاره به خشک‌سالی های پیاپی و مشکلات حذف آب در روستاها، بیان کرد: باید در اتاق بازرگانی در راستای معرفی این محصولات کمک کنیم.

احتشام ادامه داد: اگر زمینه‌ای فراهم شود که محصولات کشاورزی روستاییان باقیمت بالاتر فروخته شوند، کمک بزرگی در ایجاد بازار و تولید ثروت به روستاها می‌کنیم.

وی با اشاره به تأکیدات رهبری بر اقتصاد مقاومتی بیان کرد: هدف از این تأکیدات، بزرگ کردن بنگاه اقتصادی نیست بلکه توجه و تولید ثروت در روستاها است.

احتشام فلسفه وجودی اتاق بازرگانی را کمک به روستاها دانست و افزود: اگر به روستایی کمک شود که کارگاه تولیدی مناسب و کوچکی باهدف درآمدزایی ایجاد کند، تولید ثروت کرده است.

انگیزه سرمایه گذاری در معادن ایجاد شود

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن بیرجند با اشاره به معادن استان، اظهار کرد: باید انگیزه سرمایه‌گذاری در این معادن ایجاد شود.

احتشام ادامه داد: اگر انگیزه سرمایه‌گذاری در معادن و دیگر پتانسیل های خراسان جنوبی ایجاد شود، زمینه اشتغال فراهم می‌شود.

وی با بیان اینکه به نبال رفع موانع پیش روی فعالان اقتصادی هستیم، افزود: باید سرمایه‌گذاری رشد کند و تولید و اشتغال به وجود آید تا به محرومان کمک شود.

احتشام با بیان اینکه حمایت تحصیلی از نخبگان از جمله فعالیت های اعضای اتاق بازرگانی بیرجند است، افزود: در این راستا 390 نفر مددجو تحت پوشش قرار دارند.

وی با اشاره به خدمات قابل‌ارائه به محرومان و نیازمندان خراسان جنوبی بیان کرد: در این راستا رسالت و وظیفه‌ای برای اتاق تعریف نشده است اما می‌توانیم حلقه وصلی بین خیران و نیازمندان باشیم.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن بیرجند ادامه داد: همچنین می‌توانیم از تولیدات کارگاه‌های کوچک روستاها برای کارخانه‌های بزرگ استفاده کنیم.

احتشام ادامه داد: برخی تولیدات روستایی مشکل وصل شدن به بنگاه‌های اقتصادی بزرگ و بازار فروش را دارند که در صورت معرفی، آن‌ها را به بنگاه‌های عضو اتاق ارتباط می‌دهیم.

وی با تاکید بر اینکه محرومیت‌زدایی باید با تولید رفع شود، اظهار کرد: باید انتظارات سرمایه‌گذاران برآورده و به آن‌ها توجه شود.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن بیرجند بیان کرد: خراسان جنوبی بیشترین مددجو را در کشور و کمترین حامی را دارد که باید موردتوجه قرار گیرد.

کد خبر 3859295

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha