پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ دی ۱۳۹۵، ۱۵:۴۲

مخالفان دولت ونزوئلا در مذاکرات آتی شرکت نمی کنند

مخالفان دولت ونزوئلا در مذاکرات آتی شرکت نمی کنند

مخالفان دولت ونزوئلا گفتند به علت برآورده نشدن خواسته های خود در مذاکرات آتی با دولت مشارکت نخواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیجیتال ژورنال،  «جسس توریلبا» دبیر ائتلاف مخالفان‌ گفت: شرایط برای بازگشت به مذاکرات مستقیم بین طرفین تا پیش از ۱۳ ژانویه وجود ندارد زیرا بسیاری از خواسته های ما تاکنون برآورده نشده است. واتیکان در نامه ارسالی به مخالفان و دولت ونزوئلا خواستار از سرگیری مذاکرات جهت برگزاری رفراندوم است تا مردم ونزوئلا بدون تاخیر در مورد آینده خود تصمیم گیری نمایند.

وی این اظهارات را در واکنش به نامه‌ای که از واتیکان صادر شده و از کشورهای آمریکای جنوبی خواسته بود که تمام تلاش خود را برای رسیدن به اجماع جهت مقابله با بحران‌های اقتصادی و سیاسی وخیم ونزوئلا به کار گیرند، بیان شد.

دولت ونزوئلا نیز با رد نامه واتیکان و یاد کردن از آن به عنوان اولتیماتوم، اظهار کرد امکان برگزاری مذاکرات مستقیم با مخالفان تا پیش از ۱۳ ژاونیه وجود ندارد.

آخرین دور از مذاکرات میان دولت ونزوئلا و مخالفان آن به‌منظور برون‌رفت از بن‌بست سیاسی بر سر بحران اقتصادی و کاهش مواد غذایی،  ۲۱ آبان برگزار شد.

کد خبر 3859557

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha